Newsroom

Newsroom

To σίριαλ έλαβε τέλος: Στην Ρεάλ και επίσημα ο Κιλιάν Εμπαπέ

Μετά από χρόνια αναμονής η Ρεάλ καλωσόρισε κι επίσημα τον Γάλλο άσο , ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2029.

Εμπαπέ

Η μεταγραφή είχε κλείσει εδώ και καιρό. Όλα τα μεγάλα Μέσα άλλωστε συμφωνούσαν πως Κιλιάν Εμπαπέ και Ρεάλ Μαδρίτης είχαν δώσει τα χέρια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής το φετινό καλοκαίρι, θέτοντας τέλος σε ένα σίριαλ που κράτησε για χρόνια. Έτσι κι έγινε με τους Μερένγκες να προβαίνουν στην πολύκροτη ανακοίνωση της απόκτησης του Γάλλου αστέρα ως ελεύθερο από την Παρί, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2029!

Όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το έγκυρο «Foot Mercato», ο 25χρονος είχε έρθει σε συμφωνία με τους Ισπανούς από τον προηγούμενο Ιανουάριο, προτού ενημερώσει την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόφασή του ένα μήνα αργότερα. Το επίσημο «αντίο» ωστόσο παρατάθηκε για τον Μάιο μέσα από ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο που ανάρτησε ο Μπαπέ στον λογαριασμό του, ανακοινώνοντας πως δεν θα ανανεώσει στην Παρί και ότι το ταξίδι του στην γαλλική πρωτεύουσα φτάνει στο τέλος του μετά από επτά χρόνια.

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό που με περιμένει στη νέα μου ομάδα» είχε τονίσει ο Γάλλος πριν από μερικές ημέρες, η οποία πλέον επιβεβαιώθηκε πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και δεν υπάρχουν επίσημα οικονομικά στοιχεία, το «Sky Sports» αποκαλύπτει πως ο ετήσιος μισθός του Μπαπέ θα ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ μετά φόρων, ενώ στη συμφωνία συμπεριλαμβάνεται κι ένα μπόνους υπογραφής που υπολογίζεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για μια τεράστια πτώση για τον Γάλλο σε σύγκριση με το τελευταίο του συμβόλαιο στην Παρί, καθώς από το 2022 λάμβανε ετησίως 32 εκατομμύρια ευρώ καθαρά σε μισθό! Παράλληλα στη συμφωνία των δυο πλευρών υπήρχε κι ένα μπόνους υπογραφής 150 εκατομμυρίων ευρώ κι ένα ακόμη μπόνους περί αφοσίωσης ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ για το 2023 και 80 εκατομμυρίων ευρώ για το 2024.

Σε κάθε περίπτωση το κεφάλαιο Παρί έκλεισε κι επίσημα για τον 25χρονο επιθετικό, με τον Μπαπέ να καταφτάνει στη Μαδρίτη για να φορέσει τη φανέλα με το Νο. 9 και να συμπληρώσει μια από τις κορυφαίες επιθετικές γραμμές του πλανήτη μαζί με τους ΒινίσιουςΜπέλινγκχαμ και Ροντρίγκο.

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

AP24198153069028

«Εξαφανίστηκαν» οι γυναίκες φρουροί του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (video)

Όπως καταγράφεται σε βίντεο από το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι, κατά την είσοδο του…

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

cats 108

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Τι καταγγέλλει για έργα που έμειναν... στη μέση.