Newsroom

Newsroom

Πέθανε ο σεφ Γιάννης Γιάχος – Η ανάρτηση Τσουβέλα

Η τραγική είδηση για το θάνατο του σεφ έγινε γνωστή από τον κωμικό και συγγενή του, Αλέξανδρο Τσουβέλα

Γιάχος

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του γνωστού Executive Pastry Chef, Γιάννη Γιάχου, που πέθανε λόγω καρδιακής ανεπάρκειας και το τραγικό γεγονός έκανε γνωστό με ανάρτησή του ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

«Πρόλαβες να χαρείς το τρόπαιο σεφ. Καλό ταξίδι ξάδερφε», έγραψε ο γνωστός κωμικός και συγγενής του σεφ, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μία φωτογραφία του σεφ.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Γιάχος

Ο Γιάννης Γιάχος γεννήθηκε στην Αθήνα και είχε καταγωγή από το χωριό Μεγαλόχαρη της Άρτας. Ο πατέρας του, Δημήτρης Γιάχος, ήταν ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στο Περιστέρι, όπου ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Γιάννης Γιάχος, μετά από σπουδές και εξειδικεύσεις στην Ελλάδα και την Ελβετία, συνεργάστηκε με διάφορα φημισμένα ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία, όπως το ζαχαροπλαστείο Όσκαρ στα Νέα Λιόσια, το Σπανός στο Παλαιό Ψυχικό, το Norida Hotel στην Κω, το Grand Resort Cape Sounio και το Intercontinental Hotel. Από το 1999 έως το 2004 εργάστηκε ως Pastry Sous Chef και αργότερα ως Executive Pastry Chef στο ξενοδοχείο Pentelikon στην Κηφισιά.

Ο Γιάννης Γιάχος συνέχισε την καριέρα του στον Πόρο, στο ξενοδοχείο Sirene Blue Resort, ενώ πρόσφερε συμβουλευτικές υπηρεσίες στο ξενοδοχείο Royal στην Αθήνα. Από το 2014 ανέλαβε τη θέση του Pastry Chef στις μονάδες του ομίλου Σάνη, Sani Resort και Sani Beach Hotel.

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολώνα (photos)

Συν -ή πλην- Κασσελάκη και χείρα κίνει

Η οσμή σκανδάλου στην Toyota την ανάγκασε να βάλει «φρένο» στις πωλήσεις των Corolla και Yaris Cross

O «σερίφης» της Κατεχάκη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, φτιάχνει το ελληνικό FBI για να χτυπήσει την Greek Mafia στέλνοντας ένστολους να περιπολούν τις παραλίες

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι