Ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Σωρεία αναρτήσεων από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στα social media κατά τη διάρκεια του Game 2 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR

Γιανν ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε και στο Game 2 των τελικών της Basket League από τον Ολυμπιακό, με τους “ερυθρόλευκους” να επικρατούν με 92-86 στο ΣΕΦ και να κάνουν το 2-0 στη σειρά, σ’ ένα ακόμη επεισοδιακό παιχνίδι που είχε… τρίτο ημίχρονο! Στο επίκεντρο ο ιδιοκτήτης της “πράσινης” ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος ξέσπασε κατά πάντων και είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία, ενώ κάλεσε τις Αρχές να κάνουν έρευνα αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στο παρκέ του φαληρικού σταδίου.

Η… αρχή έγινε με το ξέσπασμα στο Instagram του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά της διαιτησίας και συγκεκριμένα της κας Τσαρούχα, του πρόεδρου της ΕΟΚ Λιόλιου και φυσικά κατά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη με ύβρεις. Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ  έκανε λόγο για διαιτησία που θύμισε εποχές Τσαουσέσκου.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: “Σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να σταθούμε μία φορά στη δράση και όχι στην αντίδραση. Ας αφήσουμε τις αηδίες και να δούμε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί πάνω στο παρκέ. Εκεί να γίνει έρευνα και να επέμβουν οι Αρχές.”.

giannakopoulos_story

Καταγγελία προστασίας της Ομοσπονδίας, και της Κυβέρνησης από την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Από την άλλη πλευρά η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μια περίεργη καταγγελία των όσων είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τα όσα δημοσίευσε και είπε κατά τη διάρκεια του αγώνα τα οποία και χαρακτήρισε ως “κατάπτυστα, εμετικά και απειλητικά”, θέλοντας να υπερασπιστούν …όχι την ομάδα καθώς δεν έγινε αναφορά στους Πειραιώτες, αλλά στην ΕΟΚ και την κυβέρνηση. Φυσικά η στάση της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι κάπως περίεργη καθώς  δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα από τα υβριστικά συνθήματα που δεν έφεραν επαρκή αριθμό παρατηρήσεων για να επέλθει εκκένωση. Προφανώς, δεν είδε και δεν άκουσε την προκλητική χειρονομία του Κάναν προς τον Κώστα Σλούκα που δυναμίτισε το κλίμα βγήκε να καταγγείλει ποιον και τι;

Το κακό είναι πως νέα κατάσταση ξαναφέρνει πάλι το μπάσκετ σε εποχές που του στοίχησαν και με φόντο την Εθνική ομάδα που σε λίγες ημέρες ρίχνεται στην μάχη του προολυμπιακού τουρνουά, διότι κάποια πράγματα έχουν ξεφύγει και η κατάσταση δεν μαζεύεται. Επηρεάζοντας πέρα από ομάδες, τους φιλάθλους, τους αθλητές, τους πάντες.

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό