Κυρανάκης: H πρώτη αμφισβήτηση σε Μητσοτάκη – «Στρίψαμε πολύ κεντροαριστερά»

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ήταν ο πρώτος που εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκεια του για την στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη

5941774 1

Η Νέα Δημοκρατία υπέστη ένα πολύ ισχυρό σοκ στην κάλπη των Ευρωεκλογών με το ποσοστό της να πέφτει πολύ κάτω από τον αρχικό στόχο που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ακόμα περισσότερο από το 41% των τελευταίων εθνικών εκλογών.

Η πτώση αυτή μόλις ένα χρόνο μετά είναι σίγουρο πως χτύπησε καμπανάκι στο Μέγαρο Μαξίμου κάτι που φάνηκε και από τις αμήχανες δηλώσεις του πρωθυπουργού αμέσως μετά την επίσημη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Μάλιστα φαίνεται πως η γκρίνια ξεκίνησε ήδη στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη ήδη να πετάει τα καρφιά του για την στρατηγική που ακολούθησε το κόμμα όλο αυτό το διάστημα και οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης βρέθηκε στο πλατό του MEGA για να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα και όταν η Ράνια Τζίμα τον ρώτησε αν πιστεύει πως μια από τις αιτίες της ραγδαίας πτώσης είναι η στροφή προς το κέντρο, η απάντηση του έδειξε μια γενικότερη ενόχληση.

«Δεν στρίψαμε μόνο κέντρο, αλλά στρίψαμε πολύ κεντροαριστερά», είπε ο Κων/νος Κυρανάκης υποστηρίζοντας πως ήταν και ένας λόγο που έφυγαν από τη ΝΔ οι δεξιοί ψηφοφόροι και κατευθύνθηκαν προς τον Κυριάκο Βελόπουλο και την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επίσημα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών: Ράπισμα για ΝΔ και μεγάλες εκπλήξεις

Σταμάτης Μαλέλης: Το καυστικό σχόλιο για το πόσο στοίχισε στη ΝΔ η κόντρα Μητσοτάκη – Μαρινάκη (video)

Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024: Στο 27,5% η ΝΔ – Αγωνία για την τελική διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΠΑΣΟΚ

«Πάγωσαν» όλοι στον αέρα του ANT1: Ατύχημα και τούμπα για τη Λιάνα Κανέλλη (video)

Η FIFA αρνήθηκε να αποφασίσει άμεσα για το αίτημα αποκλεισμού της Ισραηλινής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

ισραηλινη ομοσπονδια

Η FIFA αρνήθηκε να αποφασίσει άμεσα για το αίτημα αποκλεισμού της Ισραηλινής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Κατά την διάρκεια του 74ου Συνεδρίου της FIFA τον Σεπτέμβριο, ο πρόεδρός της, Τζιάνι Ινφαντίνο,…