Άδωνις και Πορτοσάλτε «μανούριασαν» για το στραπάτσο της ΝΔ – Το βίντεο με τη διαφωνία τους στον αέρα του ΣΚΑΪ

Μια αρκετά έντονη διαφωνία είχαν οι «κολλητοί» Άδωνις Γεωργιάδης και Άρης Πορτοσάλτε μετά τα χαμηλά ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας

Άδωνις Πορτοσάλτε

Έντονοι τριγμοί υπάρχουν στη Νέα Δημοκρατία μετά το απίστευτο στραπάτσο που της χθεσινής κάλπης των ευρωεκλογών, με τις εντάσεις να μην μπορούν να κρυφτούν.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος πανικός πέρασε και στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε και τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, με τους δυο τους να μας έχουν συνηθίσει να είναι αρκετά κοντά, κολλητοί θα έλεγε κανείς, όμως χθες είχαν μια στιγμή έντασης και διαφωνίας.

Πιο συγκεκριμένα ο Πορτοσάλτε έκανε λόγο για τεράστια πτώση της ΝΔ, με τον Άδωνι να διαφωνεί και να λέει να μην γίνεται σύγκριση με τις εθνικές αλλά με τις προηγούμενες ευρωεκλογές.

Τότε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ρώτησε πώς γίνεται από το 41% να πας στο 27% και αναρωτήθηκε πού πήγαν οι 800.000 χιλιάδες ψηφοφόροι, με τον υπουργό υγείας να συνεχίζει τη διαφωνία του και να λέει «Μας έβλαψε ο γάμος; Μας έβλαψε. Μας έβλαψε η ακρίβεια; Μας έβλαψε. Μας έβλαψε η υγεία; Μας έβλαψε. Μας έβλαψαν 5 πράγματα; Μας έβλαψαν».

Δείτε τη σπάνια στιγμή με τον τσακωμό Πορτοσάλτε και Άδωνι:

Ειδήσεις σήμερα:

‘Εκρηξη Τεντόγλου κατά της Παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου: «Δεν είμαι το παιχνιδάκι τους για πειράματα» (video)

Ευρωεκλογές: Ποια είναι η Μαρία Ζαχαριά που κέρδισε θέση στην Ευρωβουλή

Αποκαλύψεις που θα σοκάρουν προανήγγειλε ο Δ. Γιαννακόπουλος: «Να μάθουμε σε ποια Ακαδημία μπάσκετ υπάρχουν καταγγελίες από γονείς για σεξουαλικές παρενοχλήσεις»

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 21 Έλληνες που εκλέγονται ευρωβουλευτές – Οι σταυροί που πήραν

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Troxaio messinia

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα…