Χαμός on air με Αυτιά και Πανόπουλο: «Όταν εσύ έκανες… ξέρεις τι έκανες» (video)

Έντονη κόντρα μεταξύ του Γιώργου Αυτιά και του Δημήτρη Πανόπουλου στον αέρα του ΣΚΑΪ

profile player 960x540 10

Έντονη αντιπαράθεση υπήρξε σήμερα το πρωί στον αέρα του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον Δημήτρη Πανόπουλο που κατέβηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και του Γιώργου Αυτιά που εκλέχθηκε με τη ΝΔ, οι οποίοι κλήθηκαν να σχολιάσουν τα αποτελέσματα της χθεσινής κάλπης.

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Πανόπουλος γελούσε με κάποια απ’ τα λεγόμενα του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος σε μια στιγμής υπεροψίας είπε στον συνομιλητή του «Επειδή μου θυμίζεις λίγο τον Κασσελάκη με το χαμόγελο, η οικονομία δεν έχει χαμόγελα. Η οικονομία είναι σοβαρό θέμα για να γελάμε. Σε πληροφορώ ότι υπάρχει στούντιο στις Βρυξέλλες παλικαράκι μου που μπορείς να μπαίνεις και να μιλάς. Δεν το ξέρετε και είστε αδιάβαστοί. Χαμογέλα εσύ»

Η επίδειξη υπεροψίας και ειρωνείας από τον Γιώργο Αυτιά συνεχίστηκε όταν ο Δημητρής Πανόπουλος του απεύθυνε κάποια ερωτήματα σαν δημοσιογράφος, σχετικά με το πώς θα βρίσκεται δίπλα στον κόσμο τώρα που εκλέχθηκε ευρωβουλευτής και αν θα κάνει Tik Tok, με τον επίσης δημοσιογράφο και πλέον εκλεγμένο βουλευτή στην Ευρώπη με τη Νέα Δημοκρατία να απαντάει: «Η προπέτεια στην αρχαιότητα τιμωρούταν. Εγώ σε περίμενα πιο… εγώ δεν ήρθα εδώ να με ανακρίνεις, γιατί είσαι πολιτικός κι εσύ.

Δεν θα μου επιβάλεις εσύ τον τρόπο συμπεριφοράς με την κοινωνία, τη στιγμή που η δικιά μου προσπάθεια απέδωσε, 300 χιλιάδες κόσμος. Αντί να μου πεις «πώς πήρες 300 χιλιάδες σταυρούς», μια ατάκα που κάλλιστα θυμίζει, σε μια παραλλαγή της το «εμείς πήραμε 41%».

Τότε ο Δημήτρης Πανόπουλος κατηγόρησε τον Γιώργο Αυτιά ότι ενδιαφέρεται μόνο για την προσωπική του επιτυχία, με τον δεύτερο να συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος και να λέει «Σοβαρολογείς; Και 34 χρόνια τι έκανα; Όταν εσύ έκανες… ξέρεις τι έκανες…».

Αμέσως ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε «Όπα τι;», με τον Αυτιά να λέει «Έκανες συνδέσεις, σου δίναμε οδηγίες στον ΣΚΑΪ να τραβήξεις μπροστά στην κοινωνία. Αυτό έκανες. Κακό ήταν αυτό; Το ίδιο κάναμε. Ξέρεις τι μου θυμίζεις; Κάτι παιδάκια που λένε έχω 5 χιλιάδες φίλους και δεν ξέρουν ποιος είναι ο φίλος και η φίλη».

Ειδήσεις σήμερα:

‘Εκρηξη Τεντόγλου κατά της Παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου: «Δεν είμαι το παιχνιδάκι τους για πειράματα» (video)

Ευρωεκλογές: Ποια είναι η Μαρία Ζαχαριά που κέρδισε θέση στην Ευρωβουλή

Αποκαλύψεις που θα σοκάρουν προανήγγειλε ο Δ. Γιαννακόπουλος: «Να μάθουμε σε ποια Ακαδημία μπάσκετ υπάρχουν καταγγελίες από γονείς για σεξουαλικές παρενοχλήσεις»

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 21 Έλληνες που εκλέγονται ευρωβουλευτές – Οι σταυροί που πήραν

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι