Newsroom

Newsroom

Χανιά: Σοκ με τον θάνατο 20χρονου ναυαγοσώστη – Κατέρρευσε μετά από άγριο καυγά

Αδιανόητη τραγωδία στα Χανιά - Κατέρρευσε 20χρονος ναυαγοσώστης μετά από ξυλοδαρμό

Χανιά

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στα Χανιά και συγκεκριμένα στις Καλύβες Αποκορώνου, με τον τραγικό θάνατο ενός 20χρονου ναυαγοσώστη.

Συγκεκριμένα ο ναυαγοσώστης εντοπίστηκε νεκρός, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν σε αστυνομικούς πως είχε προηγηθεί συμπλοκή.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν ήδη σε πέντε προσαγωγές και ψάχνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, για να συνθέσουν το παζλ των δραματικών γεγονότων.

Τα πρώτα στοιχεία για την τραγωδία στα Χανιά

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Μέσα από αυτό θα φανούν τα χτυπήματα που δέχτηκε ο άτυχος νεαρός, πριν καταρρεύσει. Οι δύο από τους προσαχθέντες είναι Έλληνες, οι οποίοι φέρεται να διαπληκτίστηκαν με τον 20χρονο λίγο πριν εκείνος καταρρεύσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός ναυαγοσώστης υπέστη ανακοπή καρδιάς αμέσως μετά τον καβγά. Κάτοικοι των Καλυβών που βρέθηκαν στο σημείο αντέδρασαν γρήγορα, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες και εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου, παρά τις προσπάθειες των ιατρών, δεν κατέστη δυνατό να ανακτήσει τις αισθήσεις του και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μύδροι Κραουνάκη για την κεντροαριστερά: «Το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης» (video)

Κραουνάκης 1388x864 1

Μύδροι Κραουνάκη για την κεντροαριστερά: «Το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης» (video)

Για τις πολιτικές εξελίξεις στην κεντροαριστερά μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης