Slimane: Με φούστα και πέρλες στο λαιμό σε κλαμπ της Μυκόνου ο Γάλλος τραγουδιστής που εντυπωσίασε στη Eurovision (Video)

O φακός του Mykonos Live TV των κατέγραψε σε γνωστό κλαμπ φορώντας φούστα και πέρλες στο λαιμό να φωτογραφίζεται με πολλούς θαυμαστές που τον αναγνώρισαν.

slimane 1320x880 1

Την Μύκονο διάλεξε για να κάνει διακοπές του ο Γάλλος τραγουδιστής Slimane που εντυπωσίασε με την φωνή του στην φετινή Eurovision. 

Ο Γάλλος τραγουδιστής που κατέπληξε με τη φωνή και το τραγούδι που ερμήνευσε στη Eurovision ξεκίνησε τις διακοπές του στη Μύκονο. O φακός του Mykonos Live TV των κατέγραψε σε γνωστό κλαμπ φορώντας φούστα και πέρλες στο λαιμό, να φωτογραφίζεται με πολλούς θαυμαστές που τον αναγνώρισαν.

Ο Slimane που εκπροσώπησε τη Γαλλία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, κατακτώντας την 3η θέση, έχει ανακοινώσει την παγκόσμια περιοδεία του στην οποία συμπεριέλαβε και την Ελλάδα.

Mε δύο stories του στο Instagram, έκανε γνωστή την εμφάνισή του στην Αθήνα τον ερχόμενο Φεβρουάριο, για μία εντυπωσιακή συναυλία στο Θέατρο Παλλάς. Αυτά όμως αργούν. Για την ώρα ο ίδιος απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τη νυχτερινή ζωή στη Μύκονο.

Δείτε το βίντεο:

Είναι αξιοσημείωτο ότι, το ελληνικό κοινό έχει ήδη εκφράσει την αγάπη του στον Slimane, δίνοντάς του περισσότερα από 10.000.000 streams του “Amour” στη χώρα μας, γεγονός που του χάρισε το σχετικό βραβείο τις προηγούμενες μέρες, για το οποίο ο ίδιος ευχαρίστησε δημοσίως την Ελλάδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανασχηματισμός: Αυτή είναι η σύνθεση της νέας κυβέρνησης – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν

Νέγκα σε Πασχαλίδη: Είσαι ακόμη ΚΚΕ; Είμαι ναι… προς τι το χαμόγελο; (video)

Ο έντονος διάλογος που είχαν Πρετεντέρης και Τζίμα: «Ευχαριστώ για την οδηγία» – Η αντίδραση Κασσελάκη

Εφετείο Αθηνών: Δικαίωσε Πορτοσάλτε, Χιώτη και Παπαδόπουλο – Άκυρη η διαγραφή τους από την ΕΣΗΕΑ επειδή δεν έκαναν απεργία

Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Ήθελε προσπάθεια για να μην πάρουμε μετάλλιο, τόσο πολύ αδικηθήκαμε» (video)

platanioti 7515e

Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Ήθελε προσπάθεια για να μην πάρουμε μετάλλιο, τόσο πολύ αδικηθήκαμε» (video)

«Δεν είναι ότι μόνο η Ελλάδα αδικήθηκε, αδικήθηκαν κι άλλες χώρες», τόνισε η Ευ. Πλατανιώτη

Χαλκιδική: «Δεν μας έχουν πει τίποτα από την κατασκήνωση» – Τι λέει ο πατέρας της 8χρονης

pexels kapish mak 586437 1361814

Χαλκιδική: «Δεν μας έχουν πει τίποτα από την κατασκήνωση» – Τι λέει ο πατέρας της 8χρονης

«Φοβάμαι ότι το παιδί μπορεί να πνίγηκε καθώς κολυμπούσε και να μην το κατάλαβαν εκείνη…