Εξοργιστικό «ξέπλυμα» σε Λύτρα από τον ποινικολόγο και υποψήφιο με τη ΝΔ Σπύρο Ρομποτή: «Ήταν η κακιά η ώρα, δεν είμαστε όλοι Σουηδοί» (video)

Αδιανόητες ατάκες για τον Απόστολο Λύτρα ακούστηκαν πάλι στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, αυτή τη φορά από τον Σπύρο Ρομποτή

Ρομποτής Λύτρα

Αδιανόητα ήταν όσα ακούστηκαν για ακόμη μια φορά στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, με αφορμή την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, με τον ποινικολόγο Σπύρο Ρομπότη να ξεστομίζει εξοργιστικά πράγματα.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ήταν καλεσμένος στο πάνελ του Star και προσπαθούσε για αρκετή ώρα να πει ότι ο Απόστολος Λύτρας δεν είναι κακοποιητής και ότι ναι μεν έκανε λάθος, αλλά το περιστατικό κακοποίησης απλά συνέβη και τίποτα παραπάνω.

Επί ώρα τα λεγόμενα του Σπύρου Ρομπότη είχαν προκαλέσει αναταραχή στους πάντες που βρισκόντουσαν στο πλατό, με τον Δημήτρη Μαρέδη να λέει του ποινικολόγου «σε λίγο θα μας πείτε ότι ήταν και η κακιά η ώρα», με τον Ρομπότη να απαντάει «αυτό ακριβώς».

Μάλιστα ο πρώην υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019 δεν σταμάτησε εκεί, καθώς πρόσθεσε επίσης «Ήταν η κακιά η ώρα, η οποία οδήγησε στο κακό το χέρι. Δεν είμαστε όλοι τόσο Σουηδοί στη ζωή μας κ. Μαρέδη, η Σουηδία μας πέφτει μακριά. Είμαστε λίγο Βαλκάνια σε αυτή τη χώρα. Αυτή η χώρα δεν έχει ζήσει αναγέννηση, αλλά 400 χρόνια σκλαβιάς».

Ρομποτής

Όπως ήταν λογικό τα συγκεκριμένα λόγια εξόργισαν τους πάντες, με τον Σπύρο Ρομπότη να μην πτοείται και να ψάχνει τα αίτια που οδήγησαν τον Απόστολο Λύτρα να σηκώσει χέρι στη σύζυγο του.


Δείτε όλες τις εξοργιστικές δηλώσεις Ρομπότη στο παρακάτω βίντεο:

Άγρια κόντρα Α. Πορτοσάλτε και Γ. Καλλιακμάνη για το κύκλωμα εκβιαστών – «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής» (video)

πορτοσ καλλικμανης

Άγρια κόντρα Α. Πορτοσάλτε και Γ. Καλλιακμάνη για το κύκλωμα εκβιαστών – «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής» (video)

O πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής ;άφησε αιχμές ότι στο κύκλωμα υπάρχουν και κάποιοι «πιο…

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι