Ιωάννινα: Μετά την διαθεσιμότητα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο αστυνομικός που κατηγορείται για το κύκλωμα διαφθοράς στις φυλακές

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο συλληφθείς αστυνομικός που κατηγορείται για εμπλοκή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και ξεπλύματος χρήματος στις φυλακές των Ιωαννίνων.

μεταγωγη

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που συνελήφθη, μαζί με άλλα επτά άτομα, για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της αλβανικής μαφίας που φέρεται να διοχέτευε ναρκωτικά και να ξέπλενε χρήμα στο κατάστημα κράτησης Σταυρακίου στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του συλληφθέντα αστυνομικού διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, ενώ παράλληλα τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

 

Αλώνιζε η αλβανική μαφία στις φυλακές Ιωαννίνων – «Ξέπλυμα» μαύρου χρήματος

 

Οι 8 συλληφθέντες, 5 γυναίκες και 3 άνδρες, θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον την αρμόδιας ανακριτικής αρχής, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για την υπόθεση κυκλώματος διαφθοράς, ναρκωτικών και ξεπλύματος χρήματος στις φυλακές Ιωαννίνων.

Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται ο υποδιευθυντής των φυλακών, 2 διοικητικοί και 2 σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ένας αστυνομικός, ένας κρατούμενος και η σύντροφος ενός βαρυποινίτη.

Την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο συλληφθείς αστυνομικός που κατηγορείται για εμπλοκή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και ξεπλύματος χρήματος στις φυλακές των Ιωαννίνων. Ο αστυνομικός που, μαζί με τους υπόλοιπους επτά συλληφθέντες, κατά την μετάβαση του στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων, προκειμένου να απολογηθεί, αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της ΕΡΤ, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και αισθάνθηκε πόνο στο στήθος. Κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑβ, ο γιατρός του οποίου έκρινε, αφού τον εξέτασε, ότι θα πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η διακομιδή του έγινε συνοδεία αστυνομικής δύναμης