Newsroom

Newsroom

Ο διάσημος Youtuber IShowSpeed κάλεσε την αστυνομία σε live μετάδοση

Μετά από μια περιπετειώδη επίσκεψη στο Όσλο, μετά την παραμονή του στη Γερμανία, ο IShowSpeed προσγειώθηκε και στην Αθήνα.

youtuber

Ο διάσημος streamer IShowSpeed έφτασε στην Ελλάδα στο πλαίσιο της εκτεταμένης ευρωπαϊκής καλοκαιρινής περιοδείας του. Με δεκάδες εκατομμύρια ακολούθους σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ο IShowSpeed έχει γίνει μια ισχυρή προσωπικότητα στον ψηφιακό κόσμο.

Μετά από μια περιπετειώδη επίσκεψη στο Όσλο, μετά την παραμονή του στη Γερμανία, ο IShowSpeed προσγειώθηκε και στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της αρχικής του βόλτας στο πάρκο του Πεδίου του Άρεως, ο IShowSpeed προσέλκυσε σημαντική προσοχή, ιδίως από νεαρούς θαυμαστές. Η παρουσία του προκάλεσε ενθουσιασμό στο πλήθος, με πολλούς να αρπάζουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με τον δημοφιλή streamer. Κάτι που φαίνεται να τον ενόχλησε και κάλεσε την βοήθεια της αστυνομίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβερνητικό φίμωτρο στην ενημέρωση του κοινού για μείζονος σημασίας δίκες 

Καρέ – καρέ η δολοφονία 23χρονου έξω από κλαμπ στο Μαρούσι (video)

Με απευθείας ανάθεση παίρνει τη σημαία η Μαρία Σάκκαρη;

Allez les Bleus κι άλλες ιστορίες

Ξέσπασε ο Συρίγος για Τέμπη: «Πήγαν να μπαζώσουν για να κρύψουν την αλήθεια, ο πόνος των γονιών όμως δεν μπαζώνεται» (video)

Συρίγος

Ξέσπασε ο Συρίγος για Τέμπη: «Πήγαν να μπαζώσουν για να κρύψουν την αλήθεια, ο πόνος των γονιών όμως δεν μπαζώνεται» (video)

Ξέσπασμα από τον Νίκο Συρίγο μετά τις αποκαλύψεις για το οικόπεδο στο οποίο βρέθηκαν πεταμένα…