Νίκος Πλακιάς: Ζητάει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου Τριαντόπουλου και Αγοραστού – Η ανάρτηση του

«Αυτήν την αίτηση κύριε Εφέτη Ανακριτή την κάνει ο Πατέρας δυο παιδιών και της ανιψιάς του που δολοφονήθηκα», αναφέρει ο Νίκος Πλακιάς

nikos plakias tempi new 1536x864 1

Συνεχίζουν να τρέχουν οι εξελίξεις σχετικά με το έγκλημα των Τεμπών, με τον πατέρα των δίδυμων Θώμης και Χρύσας και θείος της ξαδέρφης τους, Αναστασίας, Νίκο Πλακιά να αναλαμβάνει δράση.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ζήτησε άρση τηλεφωνικού απορρήτου τις ημέρες των επίμαχων ημερομηνιών και ιδιαιτέρως του Χρήστου Τριαντόπουλου και του Κωνσταντίνου Αγοραστου ώστε να διαπιστωθεί η σύνδεση πολιτικών προσώπων στην τραγωδία.

Ο Νίκος Πλακιάς με ανάρτηση του μάλιστα ενημέρωσε για τις κινήσεις που έχει κάνει, με πλήθος σχολίων να τον στηρίζουν και να του λένε ότι είναι μαζί του.

Νίκος Πλακιάς – Η ανάρτηση για την άρση τηλεφωνικού απορρήτου

«Χτες έδωσα εντολή στους δικηγόρους μου να υποβάλουν αίτηση στον Κύριο Εφέτη Ανακριτή προκειμένου να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των προσώπων που σχετίζονται με την απομάκρυνση όλων των στοιχείων από τον τόπο του εγκλήματος όπως και με την αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος .

Ειδικά ζήτησα από τους συνηγόρους μου να συνεργασθούν με δικηγόρους και άλλων θυμάτων για να αιτηθούν την άρση των επικοινωνιών των επίμαχων ημερομηνιών ιδιαιτέρως των Τριαντοπούλου και Αγοραστου όπως και όλων των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων που ήταν παρών στις δυο συσκέψεις που έγιναν εκείνες τις ημέρες
Ώστε να βοηθηθεί η εισαγγελική έρευνα και να διαπιστωθεί η σύνδεση των πολιτικών προσώπων με τους αξιωματούχους που εκτέλεσαν τις εντολές και οδηγηθήκαμε σε αυτή την πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος
Αυτό είναι κάτι που έδωσε και τροφή για να γίνονται και άσκοπα αιτήματα διερεύνησης ζητημάτων που θα είχαν απαντηθεί εξαρχής και δεν θα είχαμε τέτοια καθυστέρηση στη διεκπεραίωση της υπόθεσης μας .
Αυτήν την αίτηση κύριε Εφέτη Ανακριτή την κάνει ο Πατέρας δυο παιδιών και της ανιψιάς του που δολοφονήθηκαν στα ΤΕΜΠΗ στις 28/02/23».

Ειδήσεις σήμερα:

Η «συγγνώμη» του Νταλάρα για την… αγνώριστη φωνή του στο Ηρώδειο

Κάρπαθος: Τραγωδία σε ιστιοπλοϊκό αγώνα – Αθλήτρια έπεσε στη θάλασσα και πέθανε

Άγριο ξύλο μεταξύ επιβατών σε πτήση: «Δώσε μου την γ… τσάντα μου», Θα σου κόψω το σαγόνι» (video)

Αντώνης Ρέμος: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα σχετικά με τη φοροδιαφυγή εκατομμυρίων

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

cats 108

Η Πάτρα έγινε… Σαχάρα: Επιχειρηματίας ντύθηκε βεδουίνος και κατήγγειλε εργολάβο που άφησε ημιτελείς εργασίες (video)

Τι καταγγέλλει για έργα που έμειναν... στη μέση.

Επίδαυρος: Ενοχλήθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με τα φιλοπαλαιστινιακά συνθήματα στην παράσταση της «Ορέστειας»

palaistini epidayros

Επίδαυρος: Ενοχλήθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με τα φιλοπαλαιστινιακά συνθήματα στην παράσταση της «Ορέστειας»

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, επιχειρεί να ξεπλύνει τα εγκλήματα στη Γάζα και να… διδάξει πολιτισμό.