Στη χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν και το ποιοι θα είναι οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολή στην Τελετή Έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες το βράδυ της 26ης Ιουλίου, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να είναι οι δύο εκλεκτοί.

Μάλιστα ειδικά,  τόσο για τον Greek Freak,  όσο και για την βαδίστρια,  ήταν σημαντική αυτή η απόφαση καθώς και οι δύο τους δεν είχαν της καλύτερης αντιμετώπισης από την Ελληνική πολιτεία. Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε γίνει  στόχος ρατσιστιών σχολιών απο κυβερνητικά στελέχη, ενω η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έκανε προετοιμασία με δικά της χρήματα καθώς η ομοσπονδία τις είχε  κόψει  την επιχορήγηση γιατί ήταν μεγάλη.

Ο καλύτερος Έλληνας είναι μαύρος

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, προχώρησε σε ανάρτηση του  στο Instagram, βάζοντας μερικές από τις καλύτερες στιγμές του από το Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ, συνοδεύοντας την με τη λέξη «Hellas» και την ελληνική σημαία, ενόψει της απόφασης να είναι σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.