Ολυμπιακοί Αγώνες – Ντρισμπιώτη: «Είναι η ύψιστη τιμή να είμαι σημαιόφορος»

Τπ δικό της μήνυμα έστειλε η ελληνίδα βαδίστρια να είναι σημαιοφόρος μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. - «Με γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια η απόφαση να είμαι σημαιοφόρος με τον Γιάννη»

Ντρισμπιώτη

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη σχολίασε την απόφαση της ΕΟΕ με ανάρτησή της στο Instagram το πρωί της Τετάρτης (10/07) και δήλωσε υπερήφανη και συγκινημένη για την απόφαση της ΕΟΕ.

Αναλυτικά στο μήνυμά της αναφέρει:

«Η απόφαση της Ε.Ο.Ε. να με ορίσει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια. Για κάθε αθλήτρια και για κάθε αθλητή, το να κρατάει τη σημαία της χώρας του στην τελετή έναρξης της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στην ιστορία του κόσμου, είναι η ύψιστη τιμή.

Τέτοιες στιγμές τα όνειρα, οι προσδοκίες, οι κόποι και οι αγώνες μιας ζωής ολόκληρης αφιερωμένης στον Αθλητισμό περνούν αστραπιαία από το μυαλό, αλλά αμέσως οι ανάγκες της προετοιμασίας σε προσγειώνουν στις απαιτήσεις των ημερών που έρχονται.

Στο Παρίσι, όλα τα παιδιά της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής, θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, ώστε για ακόμα μία φορά να σηκώσουμε ψηλά τα ελληνικά χρώματα.»

 

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό