Μαριάντα Πιερίδη: Το σχόλιο της κατά Φειδία και Κοψιάλη – «Αν ήμουν η μάνα του παιδιού θα τους είχα ταράξει στις μηνύσεις» (video)

Επίθεση κατά του ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου και του YouTuber Αλέξανδρου Κοψιάλη έκανε η Μαριάντα Πιερίδη

Πιερίδη 768x518 1

Θέση για τον χαμό που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες πήρε η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία σχολίασε το βίντεο που ανέβασε στα social media ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, στο οποίο έχοντας καλεσμένο τον Κύπριο ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου και μαζί έβαλαν σαν πρόκληση σε ανήλικο παιδί να φάει γόπα τσιγάρου.

Μετά τον σάλο που έγινε τα δυο αυτά άτομα προσπάθησαν να δικαιολογηθούν, με τη Μαριάντα Πιερίδη να επισημαίνει ότι αν ήταν η μάνα του παιδιού θα τους είχε ταράξει στις μηνύσεις, συμπληρώνοντας  ότι ο Κοψιάλης μάλιστα έχει κι άλλα παρατράγουδα πίσω του.

Επίσης σχολιάζοντας και τη στάση του Φειδία είπε ότι ήταν λάθος ότι το δικαιολόγησε λέγοντας ότι είναι μικρός σε ηλικία.

Πιο αναλυτικά η Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έχει και άλλα παρατράγουδα πίσω του, δεν ήταν το πρώτο. Πρόκειται για ανήλικο παιδί, το παιδί που μάσησε τη γόπα. Εγώ αν ήμουν μάνα αυτού του παιδιού θα του είχα αλλάξει τα φώτα στις μηνύσεις. Θα την πλήρωνε ο συγκεκριμένος και η οικογένειά του.

Αυτό με τα challenges δεν έχει να κάνει με το εάν είσαι ευρωβουλευτής ή ο οποιοσδήποτε. Επίσης, το ότι βγήκε και είπε στην εκπομπή ότι είναι μικρός. Και αυτό λάθος ήταν».

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

βαξ παπ

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Ο πρώην υπουργός είχε απειλήσει με μηνύσεις και αγωγές για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του…