Newsroom

Newsroom

Απαράδεκτες εικόνες απ’ τον Μπάλο στην Κρήτη: Τουρίστες αποβιβάζονται από σκάφη με το νερό μέχρι το λαιμό

Απίστευτες είναι οι εικόνες που μας έρχονται από τον Μπάλο στην Κρήτη, με πλήθος τουριστών να αναγκάζεται να... κολυμπήσει για να φτάσει στη στεριά απ' το καράβι

balos1

Τριτοκοσμικές είναι οι εικόνες που μας έρχονται από την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα απ’ τον Μπάλο στα Χανιά, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ που έκανε το Zarpanews.gr, τουρίστες για να μπορέσουν να πάνε στην στεριά απ’ τα καράβια που τους πάνε εκεί πρέπει πρώτα να… κολυμπήσουν. 

Μάλιστα κυκλοφόρησαν μερικές εικόνες που αναδεικνύουν το συγκεκριμένο ζήτημα, με πολλούς ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να μην καταφέρουν να αποβιβαστούν καθόλου πολλές φορές και να περιμένουν μέσα στα καράβια.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια μιας γυναίκας, της οποίας τα παιδιά ήρθαν απ’ την Αμερική και επισκέφθηκαν πρόσφατα το σημείο.

Πιο αναλυτικά αυτή είπε: «Θέλω να αναφέρω την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην αποβίβαση και επιβίβαση στο μεγάλο καράβι των 800- 900 επιβατών στο Μπάλο. Πρέπει οι άνθρωποι να περπατήσουν στο νερό μέχρι το λαιμό για να φτάσουν στην άκρη της θάλασσας. Τα μεγάλα σε ηλικία άτομα είναι αδύνατον να περπατήσουν».

Όπως μπορείτε να δείτε και από φωτογραφίες του e-kissamos οι άνθρωποι που θέλουν να επισκεφθούν την περιοχή περνάνε από κανονική δοκιμασία:

balos1

balos2

Ειδήσεις σήμερα:

Καρυστιανού: «Έχασα το παιδί μου λόγω της διαφθοράς» – Οργή για Φλωρίδη και δίκες στο σκοτάδι

«Η Μαρέβα έσβησε κάθε γυναικεία παρουσία στον Λευκό Οίκο»… και ό,τι είχε απομείνει από την ελληνική δημοσιογραφία

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Έρχονται θερμές αέριες μάζες από την Αφρική

Χριστίνα Σούζη: Το ξέσπασμα στον αέρα του ΣΚΑΪ για τον καύσωνα – «Μην πανικοβάλουμε τον κόσμο» (video)

Φαν Ντε Φέλντε: Η πρώτη συνέντευξη του αθλητή που καταδικάστηκε για παιδεραστία και συμμετείχε στους Ολυμπιακούς – «Δεν είμαι πια αυτός ο έφηβος»

AP24179595353160

Φαν Ντε Φέλντε: Η πρώτη συνέντευξη του αθλητή που καταδικάστηκε για παιδεραστία και συμμετείχε στους Ολυμπιακούς – «Δεν είμαι πια αυτός ο έφηβος»

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ότι αυτό που συνέβη θα τον στοιχειώνει για όλη του τη…

ΕΟΦ: Προσοχή σε συμπλήρωμα διατροφής – Περιέχει επικίνδυνες φαρμακευτικές ουσίες

manki kim L82 kkEBOd0 unsplash

ΕΟΦ: Προσοχή σε συμπλήρωμα διατροφής – Περιέχει επικίνδυνες φαρμακευτικές ουσίες

Η σιβουτραμίνη αποσύρθηκε τον Ιανουάριο του 2010 από τις ευρωπαϊκές χώρες λόγω αρνητικού προφίλ ασφάλειας.