Φθιώτιδα: Στη φυλακή ο 58χρονος που κακοποιούσε γυναίκα και παιδιά

Είχε σε βάρος του δύο δικογραφίες, καθώς είχαν βρεθεί στο σπίτι του και ναρκωτικά…

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Δύο (2) έτη και έξι (6) μήνες ποινή φυλάκισης, επέβαλλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον 58χρονο από χωριό του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη Τρίτη (9/7) το βράδυ μετά από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr , η ποινή είναι χωρίς μετατροπή και χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, προκειμένου να εκτίσει ποινή φυλάκισης 30 ημερών για τις πράξεις της ενδοοικογενειακής απειλής και κατά τον ορθό νομικό χαρακτηρισμό, απόπειρα ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, καθώς πάνω στο μεθύσι του φέρεται να χτύπησε ελαφρά την 12χρονη κόρη του με μια καρέκλα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο Δικαστήριο η 53χρονη σύζυγός του ανασκεύασε πλήρως την 3σελιδη κατάθεση που είχε δώσει στους αστυνομικούς, παρουσιάζοντας έναν καλό οικογενειάρχη, ωστόσο είχε προηγηθεί και η απολογία του ιδίου στον Ανακριτή για τα 148 γραμμάρια κάνναβης που είχαν βρεθεί στο σπίτι του. Σημειώνουμε ότι είχαν σχηματιστεί σε βάρος του δύο ξεχωριστές δικογραφίες.

Μάλιστα για το αδίκημα της κατοχής της σημαντικής αυτής ποσότητας ναρκωτικών, Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν να του επιβάλλουν περιοριστικούς όρους για να μην τον προφυλακίσουν, με την τακτική εμφάνισή του στο ΑΤ της περιοχής του μια φορά τον μήνα, αλλά και 5.000 ευρώ εγγύηση!

Μετά την εκδίκαση όμως της υπόθεσης της ενδοοικογενειακής βίας στο Αυτόφωρο, ο 58χρονος πήρε το δρόμο για Κατάστημα Κράτησης της χώρας όπου θα εκτίσει ακόμη 27 ημέρες φυλακή (αφαιρείται η 3ημερη προσωρινή κράτησή του).

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι