Newsroom

Newsroom

Η αιματοχυσία συνεχίζεται στη Γάζα : Νέα σφαγή από ισραηλινό πλήγμα με δεκάδες νεκρούς στην Χαν Γιουνίς

Δεν έχει τέλος το αιματοκύλισμα στην Παλαιστίνη, με θύματα μικρά παιδιά, αθώους πολίτες, γυναίκες και ηλικιωμένους

gazagounis

Νέο αιματοκύλισμα στη Γάζα καθώς τουλάχιστον 71 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν κι άλλοι 289 τραυματίστηκαν από επίθεση των Ισραηλινών σε προσφυγικό καταυλισμό στην πόλη Χαν Γιουνίς.

Το ραδιόφωνο του ισραηλινού στρατού ανέφερε το Σάββατο ο στρατός του είχε βάλει στο στόχαστρο τον στρατιωτικό αρχηγό της Χαμάς σε ένα χτύπημα κατά του Χαν Γιουνίς στη Γάζα.

Το Στρατιωτικό Ραδιόφωνο είπε ότι δεν είναι σαφές εάν ο στρατιωτικός αρχηγός της Χαμάς Μοχάμεντ Ντέιφ σκοτώθηκε.

Το γραφείο μέσων ενημέρωσης της Χαμάς ανέφερε ότι τουλάχιστον 100 άνθρωποι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων μέλη της Πολιτικής Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης.

Ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς δεν επιβεβαίωσε εάν ο ισραηλινός στόχος βρισκόταν εκεί κατά την επίθεση τονίζοντας, ότι, «οι ισραηλινές καταγγελίες είναι ανοησίες και στοχεύουν να δικαιολογήσουν την τρομακτική σφαγή. Όλοι οι μάρτυρες είναι άμαχοι και αυτό που συνέβη ήταν μια σοβαρή κλιμάκωση του πολέμου της γενοκτονίας, με την υποστήριξη της αμερικανικής υποστήριξης και της παγκόσμιας σιωπής”, δήλωσε ο Αμπού Ζούχρι στο Reuters.

Τουλάχιστον 38.443 Παλαιστίνιοι νεκροί και 88.841 τραυματίες από την εισβολή των Ισραηλινών στη Λωρίδα της Γάζας, μετά από την τρομοκρατική εισβολή της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου του 2023, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι