ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη στο CNN: Yποστήριξε ότι έχουμε σχεδόν καθιερώσει την 4ήμερη εργασία

Με μία καυστική ανακοίνωση σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμερικανικό CNN, όπου μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για την 6ήμερη εργασία που έχει φέρει η κυβέρνησή του, προσπαθώντας να κάνει το μαύρο άσπρο.

SYRIZA 16 1 1 768x480 1

«Σε μια φανταστική χώρα αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν μιλάει σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα. Όπως σήμερα στη συνέντευξή του στο CNN, όπου ισχυρίστηκε ότι η εξαήμερη εργασία που καθιέρωσε η κυβέρνησή του ισχύει για ελάχιστους εργαζόμενους. Στην ίδια μάλιστα συνέντευξη έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι στην Ελλάδα έχουμε σχεδόν καθιερώσει την… 4ήμερη εργασία» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

«Η ειδυλλιακή κατάσταση που περιέγραψε ο πρωθυπουργός για τους εργαζόμενους στη χώρα (σχεδόν τους είπε ότι “live your myth in Greece”), δυστυχώς ισχύει μόνο για τον ίδιο και τους ισχυρούς φίλους του.

Οι Έλληνες εργαζόμενοι και εργαζόμενες γνωρίζουν βέβαια ότι η αντεργατική ρύθμιση για την 6ήμερη εργασία είναι εδώ, ότι η ελαστικοποίηση και η εντατικοποίηση της εργασίας είναι ο κανόνας, ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να μπορούμε να μιλάμε για αξιοπρεπείς μισθούς και σοβαρή κρατική παρέμβαση απέναντι στις εργοδοτικές αυθαιρεσίες».

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό