Περίεργη ανατροπή στην υπόθεση Αυγενάκη: Ανακάλεσε την μήνυση εναντίον του ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η κίνηση του υπάλληλου του αεροδρομίου ,μετά το επεισόδιο με τον Λευτέρη Αυγενάκη να αποσύρει την μύνηση εις βάρος του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή, αλλά όχι διαγραφέντα από την ΝΔ.

Αυγενάκης

Έπρεπε να περάσουν περίπου δεκαπέντε ημέρες για να αποφασίσει, μετά την αρχική του τοποθέτηση και μήνυση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη για το επεισόδιο στο  διεθνή αερολιμένα Αθηνών, να αποσύρει τελικώς την  μήνυση εις βάρος του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή, αλλά όχι διαγραφέντα από την ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες του  creta24.gr – in.gr, ο υπάλληλος του αεροδρομίου θεωρεί «λήξαν» το επεισόδιο με τον πρώην υπουργό για το θερμό επεισόδιο στο «Ελ. Βενιζέλος», μετά την δημόσια συγγνώμη που είχε κάνει αρχικά ο ανεξάρτητος βουλευτής για να δικαιολογήσει το περιστατικό. 

 

Λίγες ώρες μετά ήρθε το βίντεο από το το voice news να επιβεβαιβώσει την καταγγελία και να δείξει ότι ο νταής…υπουργός ήταν ο Λευτέρης Αυγενάκης!

 

Βίντεο ντοκουμέντο από τους τραμπουκισμούς Αυγενάκη, στο αεροδρόμιο – «Ήταν μια κακιά στιγμή» λέει ο ίδιος!

Όπως είπε η δικηγόρος του υπαλλήλου, υποβλήθηκε δήλωση ανάκλησης στο αστυνομικό τμήμα αερολιμένα το οποίο έκανε και την σχετική προανάκριση. Μάλιστα όπως αναφέρει ο ίδιος μέσω της δικηγόρου του,  υπέβαλε τότε την μήνυση κατόπιν πίεσης, και  πως από το βικτεοληπτικό υλικό προκύπτει μόνο ένταση και όχι σωματική βλάβη.

Συγκεκριμένα ο  κ. Βαζούρας χαρακτηρίζει ως  «ατυχές περιστατικό» το επεισόδιο και  «ένταση της στιγμής», κάτι που είναι «σύνηθες» για τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο  όπως αναφέρει σε δηλώσεις του στο in.gr  και δηλώνει πως «πήρε τεράστιες διαστάσεις από τα Μέσα Ενημέρωσης με πολλές ανακρίβειες και υπερβολές».

Στην δήλωσή του ο κ. Βαζούρας αναφέρει πως «τώρα που έχουν περάσει μέρες από το περιστατικό στο αεροδρόμιο, θα ήθελα να κάνω γνωστή την ταυτότητα μου, καθώς το όνομά μου δεν είναι «υπάλληλος του αεροδρομίου», αλλά ονομάζομαι Παναγιώτης Βαζούρας και εργάζομαι στο αεροδρόμιο Αθηνών».

 

Τα ΜΜΕ του έδωσαν τεράστια διάσταση

Εξηγεί πως «εκείνη την μέρα ήμουν gate agent στην πτήση για Ηράκλειο Κρήτης και ένας επιβάτης καθυστέρησε με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση του. Ο επιβάτης αυτός ήταν ο κ. Αυγενάκης, τον οποίο δεν γνώριζα προσωπικά. Το ατυχές περιστατικό, το οποίο είναι σύνηθες για τους εργαζόμενους του αεροδρομίου, πήρε τεράστιες διαστάσεις από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με πολλές ανακρίβειες και υπερβολές. Το περιστατικό δεν συνέβη με τον τρόπο που ήθελαν να το παρουσιάσουν τα Μέσα. Αλλα ήταν μια ένταση της στιγμής στο πλαίσιο παρεξήγησης».

Καταλήγει λέγοντας πως «μετά δε και την ειλικρινή συγγνώμη του ίδιου το συμβάν έχει λήξει και δεν τίθεται κανένα μεταξύ μας ζήτημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία μου Gold Air Handling, για την στήριξη».

Ερωτηματικά για το περιστατικό

Η ανατροπή στην υπόθεση και μήνυση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, έρχεται μετά από σχεδόν 15 ημέρες, και την ώρα που η καταγγελία και η δημοσοποίηση της επίθεσης , έγινε από την  Ο.Σ.Ε.ΥΠ.Ε. Λίγες ώρες μετά ήρθε το βίντεο από το  το voice news  να επιβεβαιβώσει την καταγγελία και να δείξει ότι ο νταής…υπουργός ήταν ο  Λευτέρης Αυγενάκης!

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σπίρτζης σε Κουτροκόη: «Θα χάσετε τη δουλειά σας με αυτό το κόστος» – «Τα δικά σας οικονομικά να κοιτάτε» (video)

Μύκονος: Τουρίστες μοίρασαν λεφτά σε παιδιά Ρομά – Έδωσαν ακόμα και χαρτονομίσματα των 100 ευρώ (video)

Μαρίνα Σάττι: Συγκλονίζει το νέο music video της για τους πρόσφυγες που πνίγηκαν στη Μεσόγειο

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

predator sms.png 2

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…