Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον είχε στο κινητό του o επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ

Ο Τόμας Μάθιου Κρουκς είχε κατεβάσει φωτογραφίες της μελλοντικής βασίλισσας, όπως προκύπτει από την ανάλυση των δύο τηλεφώνων και του φορητού υπολογιστή από το FBI.

μιντέτον

Εικόνες της Κέιτ Μίντλετον που είχε κατεβάσει από το διαδίκτυο είχε στις ηλεκτρονικές του συσκευές ο 20χρονος που επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσυλβάνια, όπως αποκάλυψαν οι έρευνες του FBI στο κινητό τηλέφωνο και το τάμπλετ του Μάθιου Τόμας Κρουκ.

Ο επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ , «έψαξε για την πριγκίπισσα της Ουαλίας στο διαδίκτυο» και είχε κατεβάσει φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον στα δύο τηλέφωνα και το φορητό του υπολογιστή, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Παράλληλα ο  Κρουκς είχε ψάξει για πληροφορίες  εκτός της  42χρονης πριγκίπισσας, του Ντόναλντ Τραμπ, του προέδρου Τζο Μπάιντεν, του διευθυντή του FBI Κρίστοφερ Ρέι και του γενικού εισαγγελέα των ΗΠΑ, Μέρικ Γκάρλαντ.

Δεν είναι ακόμη σαφές γιατί έψαχνε για την Κέιτ – τη μόνη μη Αμερικανίδα στην ομάδα των ατόμων που βρέθηκαν στο ιστορικό των αναζητήσεών του στο διαδίκτυο.

Η αστυνομία στις ΗΠΑ έκανε την ανακάλυψη μετά την έρευνα στο σπίτι του Κρουκς και την κατάσχεση των ηλεκτρονικών του συσκευών, μετά την επίθεσή του στην Πενσυλβάνια το περασμένο Σάββατο.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πιερίδη για εξωφρενική τιμή ξαπλώστρας στη Βουλιαγμένη: «Το νούμερο που βλέπω εκεί είναι αληθινό» (Video)

Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους με 233 επιβάτες

Καιρός: Το «πολυπόθητο» έκτακτο δελτίο για το τέλος του καύσωνα – 11 ημέρες αφόρητης ζέστης

Χαμός ανάμεσα σε Υποφάντη και τον TikToker Δημήτρη Σαββίδη – «Από το 2019 ως το 2022 δεν κάνατε την ίδια κριτική στην κυβέρνηση» (video)

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Κυκλωμα εκβιαστων

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή (19/7) για τη συμμετοχή…