Άδωνις: Εμπρηστικές δηλώσεις για Τουρκία – «Με τα F 35 πας  Άγκυρα και τα κάνεις γης μαδιάμ» (video)

Έτοιμος να μπουκάρει στην Τουρκία ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Αδωνις

Μπροστά στο πολιτικό αδιέξοδο η κυβέρνηση καταφεύγει σε σοβινισμό παλαιού τύπου, ενώ αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα ελληνοτουρκικά.

Σε ένα ξέφρενο ρεσιτάλ ο εθνικοφροσύνης ο υπουργός μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τη γείτονα χώρα, ξεπερνώντας σε φθηνούς εντυπωσιασμούς τον Ερντογάν, ενώ μεταξύ άλλων είπε και το αμίμητο «Με τα F-35 μπορεί να βρεθείς ξαφνικά στην Άγκυρα και να τα κάνεις γης μαδιάμ».

Όσα δήλωσε ο Άδωνις στο Open:

«Αγοράζοντας τα F-35 γινόμαστε πιο σκληροί, αγοράζοντας φρεγάτες γινόμαστε πιο σκληροί. Αγοράζοντας Viper F16 γινόμαστε πιο σκληροί, κάνοντας αμυντικές συμμαχίες με την Αμερική, με τη Γαλλία, γινόμαστε πιο σκληροί.

Πιο σκληροί δεν γινόμαστε θα κάνω εγώ ένα tweet ή επειδή θα κάνει κάποιος μία συνέντευξη. Πιο σκληροί γινόμαστε όταν αντιλαμβάνεται ο αντίπαλος ότι πια δεν είμαστε του χεριού του. Εγώ ακούω αυτά τα “θα έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά” και με πιάνουν τα γέλια. Με τα F-35 μπορούμε μόνο εμείς μπορούμε να πάμε μια νύχτα ξαφνικά στην Τουρκία. Είδατε στην Υεμένη τι έγινε; Εάν έχεις τα F-35 που δεν πιάνουν τα ραντάρ, μια νύχτα ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στην Άγκυρα και να τα κάνεις γης μαδιάμ.

Άδωνις: Η ατάκα που είπε στον Πολάκη και που αποτελεί το αποκορύφωμα του σεξισμού (video)

Δεν λέω πως θα κάνουμε κάτι τέτοιο εμείς, γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά όταν τα λέει ο Ερντογάν με πιάνουν τα γέλια. Με τι θα έρθεις μια νύχτα στην Ελλάδα; Με τα σαπάκια που έχεις; Αφού το ξέρουν όλοι πως η Τουρκία είναι μηδέν στην αεροπορία, επί πενταετίας Μητσοτάκη».

Ντέμη Γεωργίου: Η οντισιόν στο Masterchef, τα λόγια της για το τι είναι ευτυχία και ο ξαφνικός χαμός της (video)

Ντέμη Γεωργίου 3

Ντέμη Γεωργίου: Η οντισιόν στο Masterchef, τα λόγια της για το τι είναι ευτυχία και ο ξαφνικός χαμός της (video)

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της πρώην παίκτριας του Masterchef Ντέμης Γεωργίου, μόλις…

Καιρός: Τέλος ο καύσωνας – Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και θερμικές καταιγίδες (video)

6075581

Καιρός: Τέλος ο καύσωνας – Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και θερμικές καταιγίδες (video)

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ο καιρός θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα από αύριο…