Newsroom

Newsroom

Λαμία: Πατέρας τεσσάρων παιδιών ξεψύχησε στον τάφο που είχε σκάψει για κηδεία

Απίστευτη τραγωδία, με τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για το Κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής Λαμίας, να χάνει τη ζωή του την ώρα που έσκαβε τάφο για να γίνει κηδεία άλλου πολίτη!

lamia

Ένα αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης (23/7) στο Κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Λαμίας, καθώς την ώρα που έφτασαν οι συγγενείς κεκοιμημένου για να πραγματοποιήσουν την ταφή του, είδαν έναν άνθρωπο να ξεψυχάει πάνω στον φρεσκοσκαμμένο τάφο!

Παρά την άμεση κλήση του ασθενοφόρου και την διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας που βρίσκεται στα 800 μέτρα από το Κοιμητήριο, ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, επρόκειτο για τον 51χρονο δημοτικό υπάλληλο , πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος τα τελευταία 13-14 χρόνια βοηθούσε σημαντικά στον ευπρεπισμό του συγκεκριμένου κοιμητηρίου. Είχε μονιμοποιηθεί μόλις τα τελευταία χρόνια και δούλευε στην υπηρεσία καθαριότητας.

Ο άτυχος 51χρονος είχε μιλήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο στο LamiaReport για τις ζημιές που είχε προκαλέσει στο συγκεκριμένο Κοιμητήριο, η μεγάλη κακοκαιρία Ντάνιελ.

Δείτε το βίντεο:

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα,  πριν μερικά χρόνια (22/5/2008) είχε χάσει τον αδερφό του Γιώργο σε τροχαίο με μηχανάκι στο δρόμο προς Λυγαριά, φαν κι εκείνος της ομάδας της Λαμίας, η μορφή του οποίου δεσπόζει ακόμη και σήμερα στις εξέδρες, στα πανό των φίλων της ομάδας.

 

%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82%CE%9C

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Γνωστή ηθοποιός έκανε βόλτες σε νοσοκομείο και διέσπειρε τον κορονοϊό

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χάρισε παπούτσια σε όλη την εθνική ομάδα – Μπήκε στο γήπεδο με καρότσι (video)

Σαντορίνη: Το εξοργιστικό μήνυμα με άρωμα… Πορτοσάλτε – «Ελαττώστε τις μετακινήσεις γιατί περιμένουμε τουρίστες»

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

sofiko pirosbestis

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

Τραυματίστηκε ο υποδιοικητής της ΠΥ Κορίνθου, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο