Newsroom

Newsroom

Τραγωδία στη Λαμία: Κατέρρευσε και πέθανε ενώ έσκαβε τάφο για συμπολίτη του

Θρήνος στη Λαμία για τον Γιάννη Μητσόπουλο, άνθρωπο του μεροκάματου και πατέρα τεσσάρων παιδιών

Λαμία

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στη Λαμία με τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για το Κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής  να χάνει τη ζωή του την ώρα που έσκαβε τάφο για να γίνει κηδεία άλλου πολίτη.

Σοκαριστικέςήταν οι σκηνές οι που εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (23/7) στο Κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Λαμίας, καθώς την ώρα που έφτασαν οι συγγενείς κεκοιμημένου για να πραγματοποιήσουν την ταφή του, είδαν έναν άνθρωπο να ξεψυχάει.

Παρά την άμεση κλήση του ασθενοφόρου, τις προσπάθειες ανάνηψης που καταβλήθηκαν και την διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας που βρίσκεται στα 800 μέτρα από το Κοιμητήριο, ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, επρόκειτο για τον 50χρονο δημοτικό υπάλληλο Γιάννη Μητσόπουλο, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος τα τελευταία 13-14 χρόνια βοηθούσε σημαντικά στον ευπρεπισμό του συγκεκριμένου κοιμητηρίου. Είχε μονιμοποιηθεί μόλις τα τελευταία χρόνια με τη γνωστή 3Κ και δούλευε στην υπηρεσία καθαριότητας.

%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82%20%CE%9C

Σε σοκ η Λαμία για τον Γιάννη Μητσόπουλο

Βαρύ το πένθος στο Δήμο Λαμιέων για έναν άνθρωπο του μόχθου και της προσφοράς. Οι συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη. Μόλις το πρωί ήταν μαζί τους στην Υπηρεσία, από όπου έφυγε το μεσημέρι.

«Ένας γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού…», θα πουν στο LamiaReport οι συνάδελφοί του. «Ένας δίμετρος παραπονιάρης που δεν του άρεσε η αδικία», προσθέτουν και συμπληρώνουν: «Ένας δίμετρος γίγαντας που μπορούσες άνετα να του πάρεις την ψυχή με ένα παρακαλώ. Μπροστάρης στον αγώνα των απολυμένων συμβασιούχων το 2017».

Όπως επισημαίνουν μέσα από τη δουλειά ξεχνιόταν. Τη μισή μέρα την πέρναγε στο Δήμο και μετά πολλές ώρες φροντίζοντας το Κοιμητήριο στην περιοχή του Νοσοκομείου.

Η κηδεία του Γιάννη Μητσόπουλου θα γίνει την Πέμπτη (25/07/2024) στις 11:00′ το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.

Ο άτυχος 50χρονος είχε μιλήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο στο LamiaReport για τις ζημιές που είχε προκαλέσει στο συγκεκριμένο Κοιμητήριο, η μεγάλη κακοκαιρία Ντάνιελ.

Να σημειώσουμε ότι πριν μερικά χρόνια (22/5/2008) είχε χάσει τον αδερφό του Γιώργο σε τροχαίο με μηχανάκι στο δρόμο προς Λυγαριά, φαν κι εκείνος της ομάδας της Λαμίας, η μορφή του οποίου δεσπόζει ακόμη και σήμερα στις εξέδρες, στα πανό των φίλων της ομάδας.

%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82%CE%9C

Ειδήσεις σήμερα: 

Βοιωτία: Τέσσερις άνδρες απήγαγαν 32χρονη από παραλία και τη βίασαν – Σοκάρει η καταγγελία της

Γιατρός αφιερώνει τραγούδι στον Άδωνι – «Είσαι η λαχτάρα μου, όταν πήζει η κ… μου» (video)

Θεσσαλία: Μηνυτήρια αναφορά Κουρέτα μετά την αποκάλυψη Documento για το θάψιμο ζωντανών αιγοπροβάτων

Τραμπ: Η αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο – «Ξέρετε τον Έλληνα, καλός παίκτης» (video)

Σκιάθος: Συνεχίζουν να ζούνε επικίνδυνα οι τουρίστες – Κάθονται πίσω απ’ τα αεροπλάνα όταν ανοίγουν την τουρμπίνα (video)

Στιγμιότυπο οθόνης 2024 07 25 220524

Σκιάθος: Συνεχίζουν να ζούνε επικίνδυνα οι τουρίστες – Κάθονται πίσω απ’ τα αεροπλάνα όταν ανοίγουν την τουρμπίνα (video)

Συνεχίζουν αυτό το... επικίνδυνο χόμπι οι τουρίστες στην Σκιάθο

Ανατροπή στη Βοιωτία για την υπόθεση βιασμού: Είπε ψέματα η 32χρονη – Συνελήφθη απ’ τις αρχές

astynomia 1 1

Ανατροπή στη Βοιωτία για την υπόθεση βιασμού: Είπε ψέματα η 32χρονη – Συνελήφθη απ’ τις αρχές

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 32χρονη κοπέλα είπε ψέματα για τον βιασμό της

Βάσεις 2024: Άνοδος στις χαμηλόβαθμες σχολές – Ποιες έπεσαν κάτω από 10.000

6238395

Βάσεις 2024: Άνοδος στις χαμηλόβαθμες σχολές – Ποιες έπεσαν κάτω από 10.000

Τη μεγαλύτερη άνοδο σε αριθμό μορίων κατέγραψαν τα τμήματα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,…

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι… άλλοι διάσημοι σημαιοφόροι στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών

Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι… άλλοι διάσημοι σημαιοφόροι στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών

Δις MVP του NBA (2019, 2020), ο Ελληνας άσος θα συμμετάσχει στο Παρίσι στους πρώτους…