Newsroom

Newsroom

Ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων η Ρένα Μόρφη: «Για μένα ήταν ο απόλυτος βιασμός»

Η τραγουδίστρια ξέσπασε αναφερόμενη στην είδηση της εγκυμοσύνης της.

μορφη 1

Η Ρένα Μόρφη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Αυγή. Η γνωστή ερμηνεύτρια εξέφρασε και την ενόχλησή της για την πρόωρη αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της την περίοδο των γυρισμάτων της εκπομπής «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ

«Ήμουν 8μιση μηνών έγκυος και προσπαθούσα να το κρύψω. Είχα φάει και την πετριά ότι δεν θέλω να φαίνεται ότι είμαι έγκυος. Επειδή ήταν η πρώτη μου χρονιά και δεν ήθελα να αποσπαστώ με αυτό μέχρι να βρω τον χώρο μου», παραδέχεται η Ρένα Μόρφη.

 

«Είχα πάρα πολύ τον νου μου σε αυτό. Και επειδή με ταλαιπώρησε λίγο και η εγκυμοσύνη, ήταν πολύ αγχωτικό. Ήταν δύσκολη η πρώτη χρονιά για μένα και η δεύτερη μετά που θήλαζα και είχα το μωρό. Η πρώτη ειδικά, γιατί ήταν όλα αχαρτογράφητα νερά: και η τηλεόραση και η εγκυμοσύνη», περιγράφει στη συνέχεια της συνέντευξης η τραγουδίστρια των Imam Baildi.

«Δεν ήξερα τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει η έκθεση σε σχέση με την προσωπική μου ζωή. Θυμάμαι ότι είχε μαθευτεί πολύ νωρίς, πριν την πρώτη βασική εξέταση. Με είχε τσακίσει, γιατί είναι κάτι πολύ προσωπικό. Μαθεύτηκε πολύ νωρίς και μπορεί να πάει κάτι στραβά και δεν θέλεις αυτό το πράγμα να το ζήσεις. Για μένα ήταν ο απόλυτος βιασμός της ιδιωτικότητας. Είναι κάτι ιερό και ευάλωτο μία εγκυμοσύνη και δεν χρειάζεται τώρα να το εκμεταλλευτεί κάποιος για να βγάλει ένα αρθράκι που πραγματικά δεν ενδιαφέρει κανέναν. Ήταν μια είδηση που προσπάθησα οπωσδήποτε να την κρατήσω. Τελικά, δεν τη σεβάστηκαν και την έβγαλαν», καταλήγει εμφανώς ενοχλημένη η Ρένα Μόρφη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτο φιάσκο στην τελετή έναρξης – Εξαφάνισαν τους σημαιφόρους της ελληνικής αποστολής!

Τραγωδία στην Μεσσηνία: Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος νεαρός που τραυματίστηκε στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα με 4 νεκρούς

Έξαλλος ο Τσελέντης με την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Oλυμπιακοί Αγώνες: Η περήφανη ανάρτηση των Μπακς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς – Άνω-κάτω το πρόγραμμα λόγω βροχής

AP21208110212326

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς – Άνω-κάτω το πρόγραμμα λόγω βροχής

Αύριο είναι και η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη σε μονό (αντίπαλος η Ντάνκα Κόβινιτς) και…