Newsroom

Newsroom

Κομμένη στα δύο η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας – Επιχείρηση μεταφόρτωσης του υγραερίου από το βυτιοφόρο (video)

Τροχαίο σημειώθηκε προ ολίγου στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Υλίκης, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων.

Κλειστή παραμένει η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας μετά την ανατροπή βυτιοφόρου, στο ύψος της Υλίκης, που μετέφερε υγραέριο.

Το βαρύ όχημα κινήθηκε -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- ανεξέλεγκτο στις διαχωριστικές μπάρες, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, όπου ανετράπη. Ο οδηγός, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport, δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή πυροσβεστικές δυνάμεις για την άντληση του υγραερίου, αποτελούμενες από 5 οχήματα και 15 πυροσβέστες.

Αυτή τη στιγμή, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριους οδούς, και συγκεκριμένα στο 90ο χλμ χτο ύψος της Θήβας για το ρεύμα προς Λαμία και στο 100ο στον κόμβο Ακραιφνίου για όσα οχήματα κινούνται προς Αθήνα.

Στο σημείο πραγματοποιείται επιχείρηση απομάκρυνσης του επικίνδυνου φορτίου με τη μεταφόρτωσή του σε άλλο βυτίο, γι’ αυτό η Εθνική αναμένεται να παραμείνει κλειστή για πολλές ώρες.

 

Oλυμπιακοί Αγώνες: Καραλής και Τεντόγλου έγιναν… ξεναγοί στο Ολυμπιακό Χωριό (video)

tentoglou Karalis scaled 1

Oλυμπιακοί Αγώνες: Καραλής και Τεντόγλου έγιναν… ξεναγοί στο Ολυμπιακό Χωριό (video)

Ίσως το πιο… κουλ δίδυμο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Εμμανουήλ Καραλής – Μίλτος…