Θοδωρής Τσελίδης: «Χαίρομαι που κράτησα τον λόγο μου και πήρα το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα» (video)

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα, έκανε ο Θόδωρος Τσελίδης μετά από τιτάνια προσπάθεια κέρδισε στον τελικό του ρεπεσάζ της κατηγορίας των 90 κιλών στο τζούντο τον Ισπανό Μοσαχλισβίλι με 1-0 και χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

τσελιδης μεταλιο

Ο Θοδωρής Τσελίδης κατέκτησε, την Τετάρτη (31/7), το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -90 κιλών του τζούντο ανδρών κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, οι οποίοι γίνονται στο Παρίσι.

 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Χάλκινος» ο Θοδωρής Τσελίδης – Το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα

 

 

Έτσι, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ο Θοδωρής Τσελίδης είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Πολύ χαίρομαι που κράτησα τον λόγο μου και κατέκτησα το χάλκινο μετάλλιο. Το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε, είναι η πιο χαρούμενη ημέρα της ζωής μου. Ήθελα ακόμη κάτι καλύτερο, αλλά ό,τι έγινε, έγινε και χαίρομαι πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα για την πατρίδα μας το πρώτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Ο αγώνας με τον Αράμ Γκριγκοριάν ήταν ο πιο δύσκολος μιας και είναι φίλος μου, έχουμε κάνει και προπόνηση μαζί».