«Πικάρει» τους ιδιοκτήτες των beach bars για τις ξαπλώστρες ο Διονύσης Ατζαράκης (video)

Ο Διονύσης Ατζαράκης σατίρισε τις τιμές στα beach bar. Το καυστικό βίντεο με τον Γιάννη Κατινάκη.

αντζαράκης

Σε ένα απολαυστικό βίντεο διάρκειας 1 λεπτού και 15 δευτερολέπτων, ο stand up comedian, Διονύσης Ατζαράκης και ο ηθοποιός Γιάννης Κατινάκης σατιρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις τιμές στα beach bar.

Ξεκινώντας το βίντεο με τον Γιάννη Κατινάκη να πηγαίνει σε ένα beach bar, ο Διονύσης Ατζαράκης τον ρωτάει εάν έχει κάνει κράτηση: «Ποιος νομίζεις ότι είσαι για να κάτσεις χωρίς κράτηση;».

«Ο Ποσειδώνας; Ο Aquaman; Ο καλός ο γλάρος; Ο Σεβάχ ο Θαλασσινός, ο Παντελής ο Θαλασσινός» συνεχίζει ο Διονύσης Ατζαράκης στο ίδιο βίντεο, με τον Γιάννη Κατινάκη να τον ρωτάει πού έχει να κάτσει και τον stand up comedian να απαντάει «έχουμε κάτι ξαπλώστρες εδώ δίπλα στο πάρκινγκ που είναι και πιο φθηνές, στα 60 ευρώ».

Η εξωφρενική τιμή, που αρκετοί έχουν ακούσει σε διάφορα beach bar, προκάλεσαν την αντίδραση του Γιάννη Κατινάκη, που τον ρώτησε γιατί είναι τόσο ακριβά. Η εξήγηση του Ατζαράκη, λογικά, τον κάλυψε: «Έχει έναν αέρα από Ibiza, Seat Ibiza γιατί ένας το έχει ξεχάσει αναμμένο από το πρωί».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Κατινάκης λέει πως θα στρώσει την πετσέτα του στην άμμο, με τον Διονύση Ατζαράκη να τού λέει πως η τιμή αγγίζει τα 50 ευρώ κι άλλα τόσα για την ελάχιστη κατανάλωση.

Τέσσερις ώρες μετά την παραγγελία για ένα φρέντο καπουτσίνο και ένα κλαμπ σάντουιτς, ήρθε η ώρα της λυπητερής. Ο Γιάννης Κατινάκης πρέπει να πληρώσει την τιμή για ολόκληρο κλαμπ και όχι για γεύμα.

Αφού του είπε πως δεν είχε τόσα λεφτά για να πληρώσει τον φαγητό και τον καφέ, έκανε την εμφάνισή του και ο «συμβολαιογράφος» ο οποίος θα αναλάβει τη μεταβίβαση της ακίνητης περιουσίας στο μαγαζί.

Και παρόλο που δεν έχει περιουσία, τότε εμφανίζεται και η χειρουργός που με μία απλή αφαίρεση νεφρού, θα μπορέσουν να την πουλήσουν στη «μαύρη αγορά».

Ένα τυπικό καλοκαίρι.

Ειδήσεις σήμερα:

Η λειψυδρία απειλεί και την Αττική

Εκτός ελέγχου η ένταση στη Μέση Ανατολή – Ετοιμάζεται για πόλεμο η Ουάσινγκτον

Έλληνας τουρίστας πήγε στη Χαλκιδική και τρελάθηκε με τις τιμές – «Καφεδάκι στο χέρι και καρεκλάκι παραδίπλα για εμάς τους πλεμπαίους»

Ο καθηγητής Παπανικολάου καταρρίπτει τα όσα λέγονται για την Ιμάνι Κελίφ

Η Κατσαρίνη προχώρησε σε διευκρινίσεις για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε:«Αναφερόμουν σε καβγά μεγάλης διάρκειας»

χρυσα

Η Κατσαρίνη προχώρησε σε διευκρινίσεις για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε:«Αναφερόμουν σε καβγά μεγάλης διάρκειας»

Η κωμικός θέλησε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε στην συνέντευξή της, για τα όσα βιώσε στην…

Διδυμότειχο: Σε κατάσταση σοκ η 32χρονη που ζούσε φυλακισμένη – Φέρει εκχυμώσεις και αιματώματα

ekxymoseis

Διδυμότειχο: Σε κατάσταση σοκ η 32χρονη που ζούσε φυλακισμένη – Φέρει εκχυμώσεις και αιματώματα

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση κακοποίησης και βιασμού με θύμα μία 32χρονη…

Μαφιόζικη προειδοποίηση- «Έλουσε» με βενζίνη την είσοδο επιχείρησης στο κέντρο του Βόλου

βενζινη

Μαφιόζικη προειδοποίηση- «Έλουσε» με βενζίνη την είσοδο επιχείρησης στο κέντρο του Βόλου

Η σύζυγος του κατηγορούμενου καταδικάστηκε σε φυλάκιση γιατί εξαπάτησε γνωστό γιατρό του Βόλου και ο…