«Βόμβα» από Κριστιάν Γκολομέεβ: «Σκέφτομαι να σταματήσω, για να μπορέσω να βοηθήσω οικονομικά την οικογένειά μου»

Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά καπηλεύεται τις νίκες των αθλητών στο Ρίο και αδιαφορεί για τον αθλητισμό

Κριστιάν Γκολομέεβ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση, αλλά και η πλειονότητα του φιλοκυβερνητικού Τύπου αδιαφορεί πλήρως για την ύπαρξη των Ελλήνων αθλητών που φέρνουν διακρίσεις και τους θυμάται μόνο όταν φέρνουν κάποιο μετάλλιο στη χώρα.

Όλους τους άλλους μήνες, τους αφήνει να πεινάσουν και να παλέψουν απέναντι σε ξένους αθλητές χωρίς να έχουν τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να προπονηθούν και φυσικά ούτε καν τα χρήματα για να πάνε να κάνουν τις απαραίτητες φυσιοθεραπείες τους. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που οι Έλληνες Ολυμπιονίκες έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την απαξίωση που αισθάνονται και βιώνουν, από το κράτος.

Να θυμίσουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν τόσο ο Λευτέρης Πετρούνιας, όσο και ο Μίλτος Τέντογλου είχαν αφήσει ξεκάθαρες αιχμές για την αδιαφορία της κυβέρνησης. Μάλιστα οι περισσότεροι εξ΄αυτών βρίσκονται στα πρόθυρα της εγκατάληψης από τα αθλήματα. Όπως ο ασημένιος Ολυμπιονίκης, Κριστιάν Γκολομέεβ ο οποίος κατέκτησε την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες (σ.σ. όπως και στο Τόκιο) κι έχασε το μετάλλιο για μόλις τρία εκατοστά του δευτερολέπτου!

Η ελληνική «τορπίλη» μίλησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αποκάλυψε ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ν’ αποχωρήσει από την ενεργό δράση, καθώς πρέπει να σκεφτεί πως θα στηρίξει την οικογένειά του!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο ΑΠΕ:

«Πιστεύω ότι είναι οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες. Είναι τέσσερα χρόνια έως το Λος Αντζελες, είναι πολύ μεγάλο διάστημα. Εχω οικογένεια, έχω ένα παιδί, θα ήθελα να κάνω και δεύτερο. Ζορίζουν τα πράγματα. Θα το σκεφτώ, θα δω, αλλά νομίζω ήταν η τελευταία μου διοργάνωση», ανέφερε αρχικά ο Κριστιάν Γκολομέεβ ο οποίος άφησε αιχμές για τον τρόπο αντιμετώπισης από το κράτος

«Σίγουρα εάν κατακτούσα ένα μετάλλιο θα άλλαζαν πολλά. Θα μου έδινε παραπάνω δύναμη να συνεχίσω. Η 5η θέση είναι μία καλή θέση, αλλά δεν μου προσφέρει και πάρα πολλά. Από αυτήν την θέση εγώ δεν θα πάρω τίποτε. Για να διοριστώ στον στρατό θέλει μετάλλιο, μπόνους από το κράτος δεν θα πάρω».

«Πρέπει να κοιτάξω την οικογένειά μου»

Ο Έλληνας αθλητής, με αποκαλυπτική ειλικρίνια αναφέρει ότι πρέπει να κοιτάξει τον ευατό του και την οικογένεια του, καθώς η οικονομική δυσπραγία στην κολύμβηση δεν του αφήνει πολλά περιθώρια επιβίωσης

«Από την κολύμβηση δυστυχώς δεν έχω βγάλει πολλά χρήματα. Ετσι είναι το άθλημα. Θα το δω, θα το σκεφτώ και πρέπει να κοιτάξω την οικογένειά μου. Ισως πρέπει να κοιτάξω να δω τι πρέπει να κάνω για να βοηθήσω την οικογένειά μου περισσότερο. Θα τα βάλω όλα κάτω και θα αποφασίσω»…

Ο Γκολομέεβ δεν ξεχνάει να ευχαριστήσει τους έλληνες για την στήριξη τους

«Τους ευχαριστώ πολύ για όλην την στήριξη, όλον τον κόσμο που με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια».

Ειδήσεις σήμερα:

Η λειψυδρία απειλεί και την Αττική

Εκτός ελέγχου η ένταση στη Μέση Ανατολή – Ετοιμάζεται για πόλεμο η Ουάσινγκτον

Έλληνας τουρίστας πήγε στη Χαλκιδική και τρελάθηκε με τις τιμές – «Καφεδάκι στο χέρι και καρεκλάκι παραδίπλα για εμάς τους πλεμπαίους»

Ο καθηγητής Παπανικολάου καταρρίπτει τα όσα λέγονται για την Ιμάνι Κελίφ

Η Κατσαρίνη προχώρησε σε διευκρινίσεις για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε:«Δεν είπα πως κακοποιήθηκα σωματικά από τον τότε σύντροφό μου, αναφερόμουν σε καβγά μεγάλης διάρκειας»

κατσαρινη

Η Κατσαρίνη προχώρησε σε διευκρινίσεις για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε:«Δεν είπα πως κακοποιήθηκα σωματικά από τον τότε σύντροφό μου, αναφερόμουν σε καβγά μεγάλης διάρκειας»

Η κωμικός θέλησε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε στην συνέντευξή της, για τα όσα βιώσε στην…

Διδυμότειχο: Σε κατάσταση σοκ η 32χρονη που ζούσε φυλακισμένη – Φέρει εκχυμώσεις και αιματώματα

ekxymoseis

Διδυμότειχο: Σε κατάσταση σοκ η 32χρονη που ζούσε φυλακισμένη – Φέρει εκχυμώσεις και αιματώματα

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση κακοποίησης και βιασμού με θύμα μία 32χρονη…

Συγκλονίζει η Χρύσα Κατσαρίνη για την κακοποιητική σχέση που είχε: «Με κακοποιούσε έξι ώρες συνεχόμενα» (video)

κατσαρινη

Συγκλονίζει η Χρύσα Κατσαρίνη για την κακοποιητική σχέση που είχε: «Με κακοποιούσε έξι ώρες συνεχόμενα» (video)

H γνωστή κωμικός μίλησε και για την κακοποιητική σχέση που είχε και όσα βίωσε.