ΗΠΑ: Συμφωνία Τραμπ-Χάρις για ντιμπέιτ τον Σεπτέμβριο

Το ντιμπέιτ θα συντονίζουν ο επικεφαλής πολιτικός παρουσιαστής του Fox News Μπρετ Μπέιερ και η παρουσιάστρια ειδήσεων Μάρθα ΜακΚάλουμ, ακολουθώντας κανόνες παρόμοιους με το προηγούμενο ντιμπέιτ του Τραμπ με τον Μπάιντεν τον Ιούνιο στο CNN.

kamalaharrisap hdv 1557724648

O πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε το Σάββατο ότι συμφώνησε να συζητήσει ζωντανά με την υποψήφια των Δημοκρατικών Καμάλα Χάρις στις 4 Σεπτεμβρίου, εν όψει της 5ης Νοεμβρίου, ημέρας των εκλογών.

«Συμφώνησα με το Fox News να κανονιστεί ντιμπέιτ με την Καμάλα Χάρις», ανέφερε ο Τραμπ στον λογαριασμό του στο Truth Social.

Δεν υπήρξε καμία απάντηση από τη Χάρις, η οποία είναι σήμερα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, σχετικά με την πρόταση του Fox News, το οποίο θεωρείται γενικά φιλοτραμπικό κανάλι. Η Χάρις έγινε η επικρατέστερη υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος μετά τον τερματισμό της εκστρατείας του προέδρου Τζο Μπάιντεν τον περασμένο μήνα. Η είσοδός της στην κούρσα προσέλκυσε τεράστιες δωρεές για την εκστρατεία της και έσφιξε την κούρσα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

Το πιθανό ντιμπέιτ θα διεξαχθεί στη βορειοανατολική πολιτεία των ΗΠΑ Πενσιλβάνια, μια κρίσιμη πολιτεία μάχης, σε μια τοποθεσία που δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

Απάντηση Κασσελάκη για τα δημοσιεύματα σχετικά με την πισίνα στις Σπέτσες: Τζίφος η ‘αποκάλυψη’

Screenshot 2023 10 29 205356

Απάντηση Κασσελάκη για τα δημοσιεύματα σχετικά με την πισίνα στις Σπέτσες: Τζίφος η ‘αποκάλυψη’

«Τζίφος η ‘αποκάλυψη’», υποστηρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά…