Newsroom

Newsroom

Τραγωδία στη Γαλλία: Μητέρα σκοτώθηκε σε δυστύχημα με τζετ σκι

Γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο στη Γαλλία, όταν το τζετ σκι που επέβαινε με τον σύντροφό της συγκρούστηκε με αυτό των δίδυμων κορών τους.

annie xia 0nbOePxYnJs unsplash

Μια 47χρονη μητέρα στη Γαλλία πέθανε όταν το τζετ σκι που οδηγούσε με τον σύντροφό της συγκρούστηκε με ένα που οδηγούσαν οι έφηβες δίδυμες κόρες τους.

Η γυναίκα πέθανε από τραύματα στο κεφάλι λίγες ώρες μετά το δυστύχημα του τζετ σκι με τις 16χρονες κόρες της.

Σύμφωνα με το Independent, o σύντροφός της και οι κόρες της νοσηλεύτηκαν με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο μετά τη συντριβή, ενώ έπλεαν στον κόλπο Arcachon, στα ανοιχτά της γαλλικής ακτής του Ατλαντικού.

Η οικογένεια βρισκόταν υπό την επίβλεψη ενός ειδικευμένου εκπαιδευτή, όπως προβλέπεται στη Γαλλία εάν ο οδηγός δεν κατέχει άδεια σκάφους.

Με βάση τα στοιχεία του Independent, οι θάνατοι λόγω ατυχημάτων με τζετ σκι είναι σπάνιοι στη Γαλλία, αλλά τα ατυχήματα έχουν γίνει πιο συνηθισμένα, με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να πραγματοποιούν 55 αποστολές διάσωσης στις ακτές του Ατλαντικού πέρυσι – μια σημαντική αύξηση από 34 το 2022. Ένας κανόνας που εισήχθη φέτος απαιτεί από τους αναβάτες να φορούν στολές πάχους τουλάχιστον 2 χιλιοστών για να προστατεύουν το σώμα τους από εσωτερικούς τραυματισμούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Απίθανη φωτογραφία – Όλη η οικογένεια στο πλευρό του Τεντόγλου με τρομερά μπλουζάκια

Κρήτη: Θρήνος για τον 32χρονο πυροσβέστη Χριστόφορο – Πώς βρέθηκε νεκρός στο φαράγγι

Ένας άντρας, μα τι άντρας

Αμαλιάδα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας – Η 38χρονη έφυγε απ’ τη ζωή έχοντας αγκαλιά το 5 ημερών παιδάκι της