ΑΚ

Αντιλιάν Κοτζάι

Βούλτεψη: Φταίει… ο ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση-πρόκληση περί διακοπών στο χωριό

Προχώρησα στην απλή διαπίστωση ότι «οι άνθρωποι βρίσκουν διεξόδους, χωρίς να λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχει λύση, να πάνε στο χωριό ή στην ενδοχώρα».

5847268

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη για την πρόταση οι πολίτες να πηγαίνουν για διακοπές στο χωριό, διότι υπάρχει μεγάλη ακρίβεια στα νησιά, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου επανήλθε και μέσα από ανακοίνωσή της κάνει λόγο για μεθόδους παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Βούλτεψη αναφέρει ότι «σε τηλεοπτική συζήτηση για το ύψος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, αφού επανέλαβα πολλές φορές ότι πρόκειται για σύνθετο πρόβλημα για το οποίο αναζητούνται και πρέπει να βρεθούν λύσεις, αφού δήλωσα ότι οι διακοπές είναι ανθρώπινο δικαίωμα, αφού είπα ότι δεν μπορείς να λες «θα δουλεύεις όλον τον χρόνο και δεν θα πας πουθενά» προχώρησα στην απλή διαπίστωση ότι «οι άνθρωποι βρίσκουν διεξόδους, χωρίς να λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχει λύση, να πάνε στο χωριό ή στην ενδοχώρα».

Η Βούλτεψη «χτυπά» με σοβαρές λύσεις για την ακρίβεια: «Διακοπές στο χωριό και όχι στα νησιά» (!) (Video)

Μάλιστα, προσθέτει ότι «κατέληξα λέγοντας ότι «στα νησιά υπάρχει ζήτημα, δεν υπάρχει αμφιβολία, και πρέπει να βρεθούνε περισσότερες λύσεις, αλλά όποιος λέει ότι έχει μια μαγική λύση, αυτό δεν γίνεται πιστευτό». Η τελευταία φράση μου ήταν «άρα πρέπει να ψάξουμε σίγουρα, να αναζητηθούν λύσεις, δεν υπάρχει αμφιβολία. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με όσα ακούστηκαν; Καμία».

Η δήλωση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Όλα ξεκίνησαν όταν σε χθεσινή της συνέντευξη η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ανέφερε στο Open, σχετικά με την ακρίβεια στα νησιά και την ακρίβεια στα ναυτοπλοϊκά εισιτήρια ότι «οι άνθρωποι βρίσκουν διεξόδους, χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχει λύση, μπορούν να πάνε στο χωριό, να πάνε στην ενδοχώρα, σίγουρα υπάρχει ένα ζήτημα στα νησιά, δεν υπάρχει αμφιβολία».

Όσο και να προσπαθεί η κ. Βούλτεψη να δικαιολογηθεί εκ των υστέρων, μετά τις έντονες αντιδράσεις, είναι δεδομένο ότι ένας στους δύο πολίτες δεν έχει τη δυνατότητα να πάει διακοπές, καθώς η ακρίβεια θερίζει τα νοικοκυριά και τους πολίτες. Η δουλεία της κυβέρνησης δεν είναι να διαπιστώνει γενικά και αφηρημένα προβλήματα, αλλά να βρίσκει συγκεκριμένες λύσεις.

Πηγή: documentonews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βόζεμπεργκ μετά τις σφοδρές αντιδράσεις: «Συγγνώμη Μίλτο, τεχνικό λάθος», λέει για το χρυσό καπέλωμα στον Τεντόγλου

Viral τα Κουφονήσια μετά από απίστευτη ψαριά – Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που έβγαλαν (Video)

Ένας άντρας, μα τι άντρας

Σπουδαία κίνηση από τη Μαρίνα Σάττι: Έβαλε στη συναυλία της παιδιά που δεν είχαν λεφτά να πληρώσουν εισιτήριο (video)