Πιερίδη για Τσιτσιπά: «Από τα 16 του είναι μια μηχανή χρήματος – Βλέπει κανείς την κραυγή για βοήθεια;» (Video)

«Είναι δύο γονείς που τους έχει αλλάξει τα φώτα δημόσια. Δεν ξέρει να κρατηθεί πίσω όταν βρίσκεται μπροστά σε κόσμο. Είναι για λύπηση».

image 2 1
Η νέα φραστική επίθεση του Στέφανου Τσιτσιπά στον πατέρα και προπονητή του έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαριάντα Πιερίδη ανέπτυξαν το σκεπτικό τους, εκφράζοντας τη λύπη τους για το περιστατικό από έναν τόσο σπουδαίο αθλητή.

«Είναι περίεργη κι άκρως κατακριτέα η συμπεριφορά του προς τον πατέρα του. Μπορούμε να μείνουμε στο πόσο ασεβές κι αηθές είναι να βρίζεις τους γονείς σου και δημόσια τον προπονητή σου. Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι έλεγα πως αυτός ο άνθρωπος ο πολύ ταλαντούχος κι επιτυχημένος πως μεταθέτει μόνιμα τις ευθύνες, στο μπαλάκι και δεν λέει ποτέ ότι έφταιγα εγώ κι έφταιξε ο άλλος πάντα» είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Για να τα λέμε όλα δεν δικαιολογείται με τίποτα αυτό που έκανε. Είναι ένα παιδί που από τα 16 του είναι μία μηχανή χρήματος ξεκάθαρα. Η τοξική σχέση με την οικογένειά του είναι εμφανέστατη. Είναι δύο γονείς που τους έχει αλλάξει τα φώτα δημόσια. Δεν ξέρει να κρατηθεί πίσω όταν βρίσκεται μπροστά σε κόσμο. Είναι για λύπηση. Δεν βλέπει κανείς την κραυγή για βοήθεια; Στενοχωριέμαι πάρα πολύ. Είναι αγενέστατος και κακότροπος.» ανέφερε από τη μεριά του η Μαριάντα Πιερίδη.

«Το μεταθέτουμε αλλού. Είναι ο αθλητής, ο οποίος έχει ξεκινήσει από πάρα πολύ μικρή ηλικία και έχει τους γονείς του κι ιδιαίτερα τον μπαμπά του από δίπλα. Ξαφνικά να λέμε στα 26 του ότι είναι κραυγή απελπισίας η αγένεια κι η μετάθεση ευθυνών; Αδειάζει και προπονητικά τον μπαμπά του και λέει ότι δεν είναι ευφυής» απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα:

Σοκ στην Ηλεία: Κατέληξε ο 48χρονος που τον είχε τσιμπήσει αράχνη – Δεν υπήρχε αντίδοτο (video)

Άλλο ένα ανδραγάθημα του Μπακογιάννη: Στη Μεταμόρφωση για την συναυλία Ρουβά ο δήμος πλήρωσε 50.000 ευρώ για δύο ώρες

Απίστευτη τραγωδία στα CrossFit Games 2024: 28χρονος πνίγηκε αβοήθητος 100 μέτρα πριν τον τερματισμό (video)

«Όχι» από την Κάμαλα Χάρις σε εμπάργκο όπλων κατά του Ισραήλ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Κουρουγκλίεβ, έδωσε το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στην πάλη μετά το 2004 – Το όγδοο για την Ελλάδα

Κουρουγκλιεφ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Κουρουγκλίεβ, έδωσε το πρώτο μετάλλιο στην Ελλάδα στην πάλη μετά το 2004 – Το όγδοο για την Ελλάδα

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ κέρδισε τον Μάιλς Ναζέμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο με 5-4 και…