Newsroom

Newsroom

Η δήμαρχος Τήλου απάντησε στο άθλιο σχόλιο της «γνωστής» ‘Ελιας Ζερβού για το προσφυγόπουλο: «Άλλο ένα ανθρωπόμορφο τέρας»

Στις χυδαιότητες της Έλιας Ζερβού, για το 50 ημερών προσφυγόπουλο, απάντησε η δήμαρχος Τήλου

Καταγραφή 26

Άμεση ήταν η απάντηση της δημάρχου Τήλου, Μαρίας Καμμά, στις χυδαιότητες που έγραψε στο Twitter η γνωστή πλέον Έλια Ζερβού σχετικά με το 50 ημερών προσφυγόπουλο στην Τήλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζερβού, σε ένα ακόμα ρεσιτάλ μισανθρωπισμού και ρατσισμού είχε γράψει: «Έζησε σου λέει νεογέννητο βρέφος 3 ημέρες με θαλασσόνερο στο γάλα. Στην αγκαλιά της μάνας του της προσφύγισσας. Δηλαδή η μάνα δεν το βύζαινε, αλλά είχε τη φόρμουλα στο κουτί και την ανακάτευε με θαλασσόνερο;

Ή έπινε η μάνα θαλασσόνερο 3 ημέρες και το βύζαινε; Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα; Σκορπιό είχε η βάρκα; Δεν μπορώ θα χ@ρακωθώ… Θυσία για τα χάπατα! ΥΓ. Οι αλληλ-έγκυοι το ονόμασαν κιόλας Ιωνά… Λες και το βρήκανε με τη μάνα του μέσα σε κήτος. Έλα Παναία μου!».

f31f5c15bd0e4821b10f8bb7f3a7c08a

Τα παραπάνω λόγια, όπως είναι λογικό, πήραν την απάντηση τους πολύ γρήγορα, με τη δήμαρχο της Τήλου να χαρακτηρίζει τη Ζερβού ανθρωπόμορφο τέρας, ενώ παράλληλα τόνισε ότι χλευάζει μωρά που υποφέρουν γιατί δεν έχει ουσία υπάρξης η ίδια.

Πιο αναλυτικά έγραψε: «Και ξαφνικά μάθαμε και την Έλια…άλλο ένα ανθρωπόμορφο τέρας που στάζει φαρμάκι και προφανώς μη έχοντας ουσία ύπαρξης στην άχαρη και μίζερη ζωή της, χλευαζει ανθρώπους και μωρά που υποφέρουν και εθελοντές, δηλαδή φυσιολογικούς ανθρώπους, που κάνουν τα αυτονόητα…

Ένα έχω να πω, σε λυπάμαι καημένη μικρόψυχη, μίζερη ύπαρξη… θα σε αφήσω στην κακία σου και ίσως ο καλός θεούλης λυπηθεί την κοινωνία, δαγκώσεις τη γλώσσα σου και δηλητηριαστείς».

Για όσους δεν γνωρίζουν μάλιστα, η Έλια Ζερβού είναι ένα απ’ τα πιο διάσημα ακροδεξιά account του Twitter, που ανά καιρούς έχει διασπείρει χυδαία fake news, με την Έλενα Ακρίτα να είναι ένα απ’ τα άτομα που όλα αυτά τα χρόνια την έχουν κυνηγήσει για όσα λέει.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρητικός συλλέκτης έστειλε επιστολή στον Κασσελάκη για τον γάμο με Τάιλερ: «Περιμένω να το οργανώσουμε»

Κτηνοτρόφος βγήκε στο OPEN και «τσάκισε» τον Τσιάρα: «Δεν είμαστε αγράμματοι τσοπάνηδες που ζούμε σε σπηλιές»

Μαριάννα Τουμασάτου: Η δημόσια έκκληση για τον πατέρα της που είναι στο νοσοκομείο

Καλλιάνος: Για «πολλαπλό σκάνδαλο» τον καταγγέλλει η ΟΙΕΛΕ – Ο βουλευτής της ΝΔ έχει παράνομο Κέντρο Μελέτης

Ο Δούσης σοκάρει τους τουρίστες: «Ουρούν εκεί» – Τα πιο βρώμικα σημεία σε ένα ξενοδοχείο