Newsroom

Newsroom

Εύβοια: Ζευγάρι πήγε για μπάνιο και άφησε για ώρες κλεισμένο τον σκύλο στο αυτοκίνητο (video)

Ο κόσμος που βρισκόταν στην παραλία είδε τον σκύλο σε πολύ άσχημη κατάσταση και έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου προκειμένου να απελευθερωθεί

CropImage 19

Ενα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα του Σαββάτου σε πολυσύχναστη παραλία της Εύβοιας, όπου δύο ηλικιωμένοι είχαν παρατήσει για ώρες τον σκύλο τους μέσα στο αυτοκίνητο με φίμωτρο και έκαναν μπάνιο.

Ο κόσμος που βρισκόταν στην παραλία Αλμυρίχι στη Νότια Εύβοια είδε τον σκύλο σε πολύ άσχημη κατάσταση και έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου προκειμένου να απελευθερωθεί. Γυναίκα που τραβούσε βίντεο ανέφερε στο evima.gr πως το σκυλί βασανιζόταν για ώρες, μάλιστα είπε πως κινδύνευσε να πεθάνει από θερμοπληξία καθώς ήταν για ώρες χωρίς φαγητό και χωρίς νερό.

Όταν οι ιδιοκτήτες του σκύλου αντιλήφθηκαν το περιστατικό έφτασαν στο σημείο και ήταν άκρως επιθετικοί και προκλητικοί με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, όπως φαίνεται και στα βίντεο που δημοσιοποίησε το evima.gr.

Για το περιστατικό κατατέθηκε μήνυση από τον πρόεδρο του φιλοζωικού σωματείου της Ερέτριας και από μια εκπαιδεύτρια σκύλων, ενώ από την πλευρά του το ηλικιωμένο ζευγάρι κατέθεσε μήνυση στο Α. Τ. Καρύστου για φθορά στα τζάμια του αυτοκινήτου και, όπως ανέφεραν στην αστυνομία, τρόμαξε το ζώο το οποίο είχαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Κατερίνα Νοτοπούλου ξεσπά για το μπούλινγκ που δέχεται για το πρόβλημα υγείας της

Κολωνός: Πώς συνελήφθη ο 44χρονος για τον βιασμό 16χρονης – Aνατριχιαστικές οι λεπτομέρειες (video)

Πύργος: Ξύλο σε γάμο επειδή η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού

Το ελληνικό νησί που αποθεώνει Βρετανική εφημερίδα: «Μυστικός παράδεισος και χωρίς συνωστισμό τουριστών»

Ψίμυθος: Το «φανταστικό» ελληνικό νησί που έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα – Απάντησε μέχρι και ο Άδωνις

4530187

Ψίμυθος: Το «φανταστικό» ελληνικό νησί που έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα – Απάντησε μέχρι και ο Άδωνις

Μέσα σε λίγες ώρες το ελληνικό twitter... δημιούργησε ένα νησί που έκανε μέχρι και τον…