Newsroom

Newsroom

Σαλαμίνα: Τι είπε ο άνδρας που έσωσε 20χρονη από επίδοξο βιαστή – «Τον χτύπησα και θα το ξαναέκανα»

Τα όσα έγιναν σε παραλία της Σαλαμίνας περιέγραψε ο 39χρονος φίλος της 20χρονης η οποία δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα, με σκοπό να την βιάσει.

σαλαμινα

Σοκάρει η απόπειρα βιασμού 20χρονης λουόμενης στη Σαλαμίνα. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας σε παραλία στο Αιάντειο.

Συγκεκριμένα η νεαρή κοπέλα είχε πάει σε παραλία της Σαλαμίνας όπου την προσέγγισε ένας άνδρας και προσπάθησε να τη βιάσει. Έντρομη η κοπέλα, προσπάθησε να διαφύγει και έτρεξε προς τη θάλασσα. Η κοπέλα αρχίσει να κολυμπά προς τα έξω, εκεί που βρίσκεται ο φίλος της για να την σώσει.

«Βρισκόταν η κοπέλα μόνη της στην παραλία, εγώ ήμουν στο μαγαζί μου. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι “έχω πρόβλημα, είναι κάποιος εδώ που με παρενοχλεί σεξουαλικά. Τον βλέπω επικίνδυνο» ανέφερε αρχικά ο φίλος της 20χρονης, Αχιλλέας Γκίγκιλας μιλώντας στο Mega.

«Πήρα το αμάξι, πήγα στην παραλία όπου είδα την κοπέλα να την κυνηγάει ο τύπος αυτός. Η κοπέλα αναγκάστηκε να κολυμπήσει και κολύμπησε κι αυτός. Με το που βλέπω ότι την πλησιάζει, αρχίζω να τραβάω βίντεο και να του φωνάζω. Εκεί τρομοκρατείται αυτός γιατί δεν ήξερε ότι θα είμαι εκεί. Τον τράβηξα βίντεο για να πει λεπτομερώς από μόνος του τι έκανε» τόνισε και πρόσθεσε πως «τον χτύπησα και θα το ξανάκανα όπως θα το έκανε κάθε λογικός άνθρωπος με αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό» σχολίασε.

 

 

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η τυφλή 51χρονη Iταλίδα τρανς είναι η πρώτη που συμμετέχει στη διοργάνωση

valentina

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η τυφλή 51χρονη Iταλίδα τρανς είναι η πρώτη που συμμετέχει στη διοργάνωση

Σε ηλικία 14 ετών η Πετρίλο διαγνώστηκε με σύνδρομο Stargardt, με τις οπτικές ικανότητες της…