Νέες αιχμές Φάμελλου κατά Κασσελάκη – Έχω θέσει ζήτημα πολιτικής της ηγεσίας (video)

Νέα επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε με τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην (πλέον) επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

φαμελλος αντ1

Με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται εν μέσω “εμφυλίου” μετά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και την αντικατάσταση του Σωκράτη Φάμελλου από τον Νίκο Παππά, ο Σωκράτης Φάμελλος βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως είπε αρχικά, “αιφνιδιάστηκε από την απόφαση αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή”.

Ακόμη, ανέφερε ότι «η εισήγηση αυτή του προέδρου δημιούργησε ένα τεράστιο εσωτερικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ. Επέλεξε να δημιουργήσει ένα εσωτερικό πρόβλημα, ενώ η κοινωνία έχει τεράστια προβλήματα. Το ερώτημα το δικό μου είναι γιατί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, σε μία κοινοβουλευτική ομάδα που είχε μία πάρα πολύ καλή παρουσία».

 «Η στάση αυτή μας οδηγεί σε έναν μικρότερο ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Σωκράτης Φάμελλος τόνισε ακόμη ότι με αυτήν την κίνηση ο πρόεδρος αμφισβήτησε την ενότητα και τη συλλογικότητα του κόμματος, ενώ πρόσθεσε: «Δεν έχω μία ανάγνωση προσωπικών στάσεων. Δεν είμαι ούτε σύμμαχος, ούτε αντίπαλος του Στέφανου Κασσελάκη. Θέλω έναν μεγάλο ΣΥΡΙΖΑ. Η στάση αυτή μας οδηγεί σε έναν μικρότερο ΣΥΡΙΖΑ με έναν αναίτιο διχασμό».

«Θεωρώ ότι η επιλογή του προέδρου ήταν λάθος», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οδηγεί σε έναν συρρικνωμένο ΣΥΡΙΖΑ. «Έχω ανοίξει ξεκάθαρα θέμα πολιτικής της ηγεσίας», επισήμανε για το εάν θα θέσει ζήτημα για την ηγεσία του κόμματος.

Τέλος, αναφορικά με την κόντρα Πολάκη-Λινού και τις διαστάσεις που έχει λάβει, απάντησε ότι δεν μπορεί να έχει η δραστηριότητα της Αθηνάς Λινού συσχέτιση με τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη που τον έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απελπισμένες προσπάθειες στον ΣΚΑΪ για να ξελασπώσουν την κυβέρνηση: Ατάκες… «φωτιά» από Παυλόπουλο, Οικονόμου και Πορτοσάλτε (video)

Σεισμοί: Αυτά είναι όλα τα ενεργά ρήγματα στην Ελλάδα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη

Οι Αταίριαστοι απάντησαν για την Κλέλια Ανδριολάτου: «Μην μπερδεύετε τον θαυμασμό με το σεξισμό» – Είναι όμως όντως έτσι;

Ισχυρός σεισμός στην Κρήτη

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η τυφλή 51χρονη Iταλίδα τρανς είναι η πρώτη που συμμετέχει στη διοργάνωση

valentina

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η τυφλή 51χρονη Iταλίδα τρανς είναι η πρώτη που συμμετέχει στη διοργάνωση

Σε ηλικία 14 ετών η Πετρίλο διαγνώστηκε με σύνδρομο Stargardt, με τις οπτικές ικανότητες της…