Αυτοί είναι αντίπαλοι για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League (videos)

Η κλήρωση του Europa και του Conference League διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής (30/08) και έβγαλε δυνατές αναμετρήσεις

InCollage 20240830 164913533

Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/08) διεξήχθη η κλήρωση για τη League Phase του Europa και του Europa Conference League, με τη χώρα μας να έχει τρεις εκπροσώπους, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην πρώτη διοργάνωση και τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη.

Η κληρωτίδα έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο στις ελληνικές ομάδες με οι οποίες όμως θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και μεγαθήριο, με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στο Όλντ Τράφορντ για να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Ολυμπιακό να επισκέπτεται το Ντραγκάο για να παίξει με τη Πόρτο και την Τσέλσι να έρχεται στο ΟΑΚΑ για να παίξει με τον Παναθηναϊκό.

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Ρέιντζερς από τη Σκωτία, τη Μπράγκα από την Πορτογαλία, την Καραμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν και την Τβέντε από την Ολλανδία, ενώ θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία για την αναμέτρηση με την Πόρτο, στη Γαλλία για να παίξουν με τη Λυών, στη Σουηδία για το ματς με τη Μάλμε και στη Ρουμανία, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League

Οι ασπρόμαυροι, από την πλευρά τους, θα υποδεχθούν τις Σλάβια Πράγας (Τσεχία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) και Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), ενώ θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία), Σοσιεδάδ (Ισπανία), Γαλατασαράι (Τουρκία) και RFS (Λετονία).

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Europa Conference League

Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν την Τσέλσι, την φινλανδική Ελσίνκι και τη Ντιναμό Μινσκ από τη Λευκορωσία, ενώ οι εκτός έδρας αγώνες τους θα είναι στη Σουηδία με την Τζουργκάρντεν, στην Ουαλία με τους Δε Νιου Σέιντς και στη Βοσνία με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτη κοροϊδία Μαρινάκη: Τι απαντά για τον δάσκαλο που μένει στο αμάξι του – Ελπίζει να πέσουν τα ενοίκια

Θεσσαλονίκη: Ταξιτζής κλείνει τον δρόμο σε ασθενοφόρο και μετά επιβραδύνει εμποδίζοντας το (video)

Θάσος: Νεκρός εποχικός πυροσβέστης σε τροχαίο μετά από συνεχόμενη 24ωρη υπηρεσία

Μητσοτάκης: Ούτε μια συγγνώμη…

Εποχικοί πυροσβέστες στο documentonews.gr: Καταγγέλλουν σωρεία παραβάσεων στα ωράρια εργασίας – «Έχουμε ένα συνάδελφο νεκρό»

πυροσβέστης

Εποχικοί πυροσβέστες στο documentonews.gr: Καταγγέλλουν σωρεία παραβάσεων στα ωράρια εργασίας – «Έχουμε ένα συνάδελφο νεκρό»

Μιλώντας αποκλειστικά στο documentonews.gr, ο Άκης Μπαρδάκης, Αντιπρόεδρος Β του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΑΣΣΥΠ).

Τραγωδία στην Εύβοια: Δυο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο – 22 και 20 ετών τα θύματα

Χαλκίδα

Τραγωδία στην Εύβοια: Δυο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο – 22 και 20 ετών τα θύματα

Το αυτοκίνητο που ήταν μέσα οι νεαροί συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγό.