Newsroom

Newsroom

Σοκ στην Αμερική: Νεκρός ο παίκτης χόκεϊ Johnny Gaudreau – Τον πάτησε αυτοκίνητο (video)

Συγκλονισμένος είναι ο αθλητικός κόσμος της Αμερικής μετά τον θάνατο του Johny Gaudreau

AP24243201287779

Σοκ στην Αμερική και τον Παγκόσμιο αθλητισμό, καθώς πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι ο παίκτης χόκεϊ Johnny Gaudreau έχασε τη ζωή του μαζί με τον αδερφό του.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο άνδρες είχαν βγει να κάνουν ποδήλατο, με ένα αμάξι να τους πατάει και να τους εκτοπίζει σκοτώνοντας τους.

Μάλιστα η τοπική αστυνομία ανέφερε στο TMZ: «Οι τροχονόμοι ανταποκρίθηκαν σε τροχαίο ατύχημα με μηχανοκίνητο όχημα στις 8:19 μ.μ. στην County Route 551 North. Ο Gaudreau μαζί με τον 29χρονο αδερφό του Matthew οδηγούσαν τα ποδήλατά τους. Ο Sean M. Higgins, ένας 43χρονος άνδρας από το Woodstown, N.J., ταξίδευε βόρεια στην CR 551 με ένα Jeep Grand Cherokee πίσω από ένα σεντάν και ένα SUV.

Ο Higgins προσπάθησε να προσπεράσει το πιο αργά κινούμενο σεντάν και το SUV, εισήλθε στις λωρίδες κυκλοφορίας προς τα νότια, προσπέρασε το πιο αργά κινούμενο σεντάν και προσπάθησε να ξαναμπεί στις λωρίδες κυκλοφορίας προς τα βόρεια, όταν το SUV μπροστά από τον Higgins κινήθηκε προς τη μέση του οδοστρώματος, χωρίζοντας τη βόρεια και τη νότια λωρίδα κυκλοφορίας για να προσπεράσει με ασφάλεια τους δύο ποδηλάτες που ταξίδευαν βόρεια στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος.
Στη συνέχεια, ο Higgins προσπάθησε να προσπεράσει το SUV στα δεξιά και χτύπησε τους δύο ποδηλάτες στο πίσω μέρος. Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, οι δύο ποδηλάτες υπέστησαν θανάσιμους τραυματισμούς».
Μάλιστα αυτό που προκαλεί οργή είναι το γεγονός ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, σκοτώνοντας τόσο άδικα δυο ανθρώπους.

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτη κοροϊδία Μαρινάκη: Τι απαντά για τον δάσκαλο που μένει στο αμάξι του – Ελπίζει να πέσουν τα ενοίκια

Θεσσαλονίκη: Ταξιτζής κλείνει τον δρόμο σε ασθενοφόρο και μετά επιβραδύνει εμποδίζοντας το (video)

Θάσος: Νεκρός εποχικός πυροσβέστης σε τροχαίο μετά από συνεχόμενη 24ωρη υπηρεσία

Μητσοτάκης: Ούτε μια συγγνώμη…

Εποχικοί πυροσβέστες στο documentonews.gr: Καταγγέλλουν σωρεία παραβάσεων στα ωράρια εργασίας – «Έχουμε ένα συνάδελφο νεκρό»

πυροσβέστης

Εποχικοί πυροσβέστες στο documentonews.gr: Καταγγέλλουν σωρεία παραβάσεων στα ωράρια εργασίας – «Έχουμε ένα συνάδελφο νεκρό»

Μιλώντας αποκλειστικά στο documentonews.gr, ο Άκης Μπαρδάκης, Αντιπρόεδρος Β του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΑΣΣΥΠ).

Τραγωδία στην Εύβοια: Δυο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο – 22 και 20 ετών τα θύματα

Χαλκίδα

Τραγωδία στην Εύβοια: Δυο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο – 22 και 20 ετών τα θύματα

Το αυτοκίνητο που ήταν μέσα οι νεαροί συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγό.