ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Προκλητική και επικίνδυνη η αδράνεια της κυβέρνησης στην αποκατάσταση της Θεσσαλίας

Για «προκλητική και επικίνδυνη αδράνεια» στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε η περυσινή πλημμύρα στην Θεσσαλία, καταγγέλλει την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

mitsotakis 4

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος εν μέσω της τεράστιας περιβαλλοντολογικής καταστροφής στον Παγασητικό, με τα εκατομμύρια νεκρά ψάρια, ετοιμάζει επικοινωνιακή φιέστα, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «έναν χρόνο μετά την καταστροφή της Θεσσαλίας από το χτύπημα της κακοκαιρίας, ο κ. Μητσοτάκης ετοιμάζει την προσεχή Δευτέρα φιέστα για να ανακοινώσει αντιπλημμυρικά έργα. Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Παγασητικός κόλπος έχει πνιγεί από νεκρά ψάρια, ως αποτέλεσμα της περσινής πλημμύρας, και οι πολίτες της περιοχής έχουν οδηγηθεί στην απόγνωση».

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογραμμίζει ότι «η αδράνεια της κυβέρνησης, εδώ κι έναν χρόνο, δεν είναι απλώς προκλητική: είναι επικίνδυνη. Ολόκληρη η Περιφέρεια Θεσσαλίας αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου ολική καταστροφή, που έχει δραματικές συνέπειες στην οικονομία και την κοινωνία της περιοχής. Και ο κ. Μητσοτάκης αντί να αναλάβει άμεσες πρωτοβουλίες, βρήκε μία ακόμη ευκαιρία για μπίζνες με ολλανδικές εταιρείες, αγνοώντας προκλητικά την εγχώρια επιστημονική κοινότητα».

«Για μία ακόμη φορά, αποδεικνύεται ότι η “αριστεία” της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαντλείται στις φιέστες και στο μοίρασμα δημόσιου χρήματος σε φίλους και ημέτερους. Κι όλα αυτά τη στιγμή που μία ολόκληρη Περιφέρεια βρίσκεται κυριολεκτικά ένα βήμα πριν την καταστροφή» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ειδήσεις σήμερα:

Θα σαρώσει σήμερα η κακοκαιρία

Πολάκης: Καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Μυρτώ της Πάρου: Κυρώσεις στον ύπαρχο μετά την καταγγελία της μητέρας της

Τυφλά να χει ο Βασιλάκης Καΐλας…: Γεωργιάδης – «Εγώ είμαι κανονικός εργαζόμενος, λέτε ψέματα» (video)

Μετά τον σάλο με την Μυρτώ της Πάρου βγαίνει προεδρικό διάταγμα για διευκόλυνση ΑμεΑ, εγκύων και ηλικιωμένων σε πλοία

myrtw paros ploio 1

Μετά τον σάλο με την Μυρτώ της Πάρου βγαίνει προεδρικό διάταγμα για διευκόλυνση ΑμεΑ, εγκύων και ηλικιωμένων σε πλοία

Με νέα μέσα πρόσβασης και χώρους συγκεκριμένων προδιαγραφών θα πρέπει να εξοπλιστούν όλα τα πλοία…