Newsroom

Newsroom

Ένα ακόμη δηκτικό σχόλιο για την «κατάντια» του Άδωνη Γεωργιάδη από τον γγ της ΟΕΝΓΕ

Ο γγ της ΟΕΝΓΕ, σε εκτενή ανάρτησή του, σημειώνει ότι «εκτός από την ακατάσχετη αρλουμπολογία συλλήβδην εναντίον γιατρών (...) ο κ. Γεωργιάδης τελείως «διέβη τον Ρουβίκωνα».

adonisesy

«Τους τελευταίους μήνες ο κ. Γεωργιάδης έχει ξεπεράσει κάθε όριο υβρεολογίου & χυδαιότητας» σημειώνει ο νευροχειρουργός και γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Πάνος Παπανικολάου.

Και συμπληρώνει αιχμηρά πως «εκτός από την ακατάσχετη αρλουμπολογία συλλήβδην εναντίον γιατρών και λοιπών υγειονομικών του ΕΣΥ («ανθρωπάκια», «κάφροι», «τρομοκράτες») και εναντίον των ιδιωτών αυτοαπασχολούμενων γιατρών («τεμπέληδες που τους σπούδασε το κράτος» κλπ) ο κ. Γεωργιάδης τελείως «διέβη τον Ρουβίκωνα» τον περασμένο Ιούνιο όταν άρχισε να προσβάλει χυδαία την επιστημονική συγκρότηση και προσφορά γιατρών όπως η Δέσποινα Τοσονίδου».

 

Ο Παπανικολάου πιάνει αδιάβαστο τον Άδωνη: «Δεν είναι η πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς – πνευμόνων στην Ελλάδα»

Ο νευροχειρουργός και γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Πάνος Παπανικολάου σε ανάρτησή του εξηγεί πως «ακτινολόγος με γνωστικό αντικείμενο την σύγχρονη απεικονιστική μαστού που έχει σώσει χιλιάδες γυναίκες με την έγκαιρη διάγνωση καρκίνου του μαστού σε πρώιμο στάδιο. Από τότε ο κ. Γεωργιάδης από μόνος του κατοχύρωσε πως κανένας δεν πρέπει να τον παίρνει στα σοβαρά ως υπουργό Υγείας. Κι επειδή μου έχουν μεταφερθεί τα συνήθη κλαψουρίσματα κωλοτούμπας πως δήθεν «το είπε για πλάκα, έκανε χιούμορ» (μπροστά σε κόσμο εναντίον γιατρού που ούτε καν την ήξερε) έχω να πω το εξής :

Γεωργιάδη, τέτοιες «πλάκες» να κάνεις στις παρέες σου. Π.χ. στα reunions τέως αιωνίων φοιτητών Φιλοσοφικής ή στα συνέδρια τηλεπωλητών «βιονικών νανογιλέκων» ή στα γλέντια βουλευτών που ζεσταίνουν χρόνια την υψηλαργόμισθη βΟλευτική καρέκλα και που κάνουν κωλοτούμπες σαν την Κομανέτσι γλείφοντας εκεί που έφτυναν προκειμένου να διατηρήσουν αυτή την πολύτιμη καρέκλα. Όχι σε γιατρούς που σώζουν ζωές».

«Δεν είμαστε ίδιοι εσείς οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες και εμείς οι λειτουργοί της Ιατρικής» ξεκαθαρίζει στο υπουργό Υγείας ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Πάνος Παπανικολάου.

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Η κατάντια του κ. Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis

Οι συνάδελφοι μου κάνουν την τιμή να με εκλέγουν σε θέσεις εκπροσώπησής τους (ΕΙΝΑΠ, ΟΕΝΓΕ, ΠΙΣ, Επιστημονικό Συμβούλιο νοσοκομείου, Συμβούλιο Διοίκησης νοσοκομείου) σχεδόν συνεχώς από το 1994 (που ήμουν ειδικευόμενος) ως και σήμερα.

Σε όλα αυτά τα 30 χρόνια δεν χαρίστηκα στο παραμικρό σε κανέναν από τους τόσους υπουργούς Υγείας που πέρασαν.

Με όλους/ες ανεξαίρετα έχω αντιπαρατεθεί. Με τον κ. Γεωργιάδη κατά την προηγούμενη θητεία του στο Υγείας (2012 – 2014) είχα αντιπαρατεθεί και τηλεοπτικά αρκετές φορές.

Παρά την οξύτητα αυτών των αντιπαραθέσεων, πάντα έλεγα πως ο Γεωργιάδης δεν κρύβεται (σε αντίθεση με άλλους προκατόχους του και διαδόχους του) και πως δεν φοβάται την αντιπαράθεση.

Όμως τους τελευταίους μήνες ο κ. Γεωργιάδης έχει ξεπεράσει κάθε όριο υβρεολογίου & χυδαιότητας.

Εκτός από την ακατάσχετη αρλουμπολογία συλλήβδην εναντίον γιατρών και λοιπών υγειονομικών του ΕΣΥ («ανθρωπάκια», «κάφροι», «τρομοκράτες») και εναντίον των ιδιωτών αυτοαπασχολούμενων γιατρών («τεμπέληδες που τους σπούδασε το κράτος» κλπ) ο κ. Γεωργιάδης τελείως «διέβη τον Ρουβίκωνα» τον περασμένο Ιούνιο όταν άρχισε να προσβάλει χυδαία την επιστημονική συγκρότηση και προσφορά γιατρών όπως η Δέσποινα Τοσονίδου.

Ακτινολόγος με γνωστικό αντικείμενο την σύγχρονη απεικονιστική μαστού που έχει σώσει χιλιάδες γυναίκες με την έγκαιρη διάγνωση καρκίνου του μαστού σε πρώιμο στάδιο. Από τότε ο κ. Γεωργιάδης από μόνος του κατοχύρωσε πως κανένας δεν πρέπει να τον παίρνει στα σοβαρά ως υπουργό Υγείας. Κι επειδή μου έχουν μεταφερθεί τα συνήθη κλαψουρίσματα κωλοτούμπας πως δήθεν «το είπε για πλάκα, έκανε χιούμορ» (μπροστά σε κόσμο εναντίον γιατρού που ούτε καν την ήξερε) έχω να πω το εξής :

Γεωργιάδη, τέτοιες «πλάκες» να κάνεις στις παρέες σου. Π.χ. στα reunions τέως αιωνίων φοιτητών Φιλοσοφικής ή στα συνέδρια τηλεπωλητών «βιονικών νανογιλέκων» ή στα γλέντια βουλευτών που ζεσταίνουν χρόνια την υψηλαργόμισθη βΟλευτική καρέκλα και που κάνουν κωλοτούμπες σαν την Κομανέτσι γλείφοντας εκεί που έφτυναν προκειμένου να διατηρήσουν αυτή την πολύτιμη καρέκλα. Όχι σε γιατρούς που σώζουν ζωές.

ΔΕΝ είμαστε ίδιοι εσείς οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες και εμείς οι λειτουργοί της Ιατρικής.

Άντε γιατί μάλλον παραγνωριστήκαμε»

Ειδήσεις σήμερα:

Πολάκης για Λινού: «Μετα το εξώδικο, μετα το τηλέφωνο ,τώρα γίναμε και φίλοι!»

Καλογεροπούλου: Ένιωσε αδιαθεσία on air και πήγε στο νοσοκομείο – «Δεν αισθάνομαι καλά, πρέπει να βγω λίγο έξω» (video)

Ένα ακόμη δηκτικό σχόλιο για την «κατάντια» του Άδωνη Γεωργιάδη από τον γγ της ΟΕΝΓΕ

Το θρίλερ της Καρδίτσας: Η εξαφάνιση του 28χρονου, ο εντοπισμός σορού και η καταγγελία για παρέμβαση υπουργού της ΝΔ

Συνελήφθη 60χρονος ιερέας που απείλησε την πρεσβυτέρα: Πέταξε τον κιμά από το μπαλκόνι – Είχε απειλήσει ότι θα τη σφάξει

ΧΑΛΚΙΔΑ ΡΟΔΙΕΣ ΙΕΡΕΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ

Συνελήφθη 60χρονος ιερέας που απείλησε την πρεσβυτέρα: Πέταξε τον κιμά από το μπαλκόνι – Είχε απειλήσει ότι θα τη σφάξει

Ανέφερε δε ότι και το περυσινό καλοκαίρι απευθύνθηκε στην αστυνομία ύστερα από έναν ακόμη καβγά…

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε την αδερφή του με σιδερογροθιά μπροστά στα ανήλικα παιδιά της – Διακομίσθηκε στο ΑΧΕΠΑ

via kakopoiisi

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε την αδερφή του με σιδερογροθιά μπροστά στα ανήλικα παιδιά της – Διακομίσθηκε στο ΑΧΕΠΑ

H 31χρονη δέχθηκε επίθεση από τον 32χρονο αδερφό της εντός του αυτοκινήτου της, ενώ μάλιστα…