Ρένια Λουιζίδου: «Όταν υποδύθηκα την καλόγρια μας την έπεσαν, πολύ κράξιμο – Βρήκαν και τα τηλέφωνά μας» (Video)

Τόσο εκείνη, όσο και η συμπρωταγωνίστριά της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, δέχονταν μηνύματα από κόσμο που τις κατέκρινε για το γεγονός ότι υποδύονταν τις μοναχές.

457016962 1033598198247323 1810490590457568345 n

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» ήταν η γνωστή ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει ο ρόλος της ως καλόγρια στο σίριαλ, «Φόνοι στο Καμπαναριό».

Όπως είπε στην εκπομπή τόσο εκείνη, όσο και η συμπρωταγωνίστριά της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, δέχονταν μηνύματα από κόσμο που τις κατέκρινε για το γεγονός ότι υποδύονταν τις μοναχές.

«Μας την έπεσαν πολύ, με κράξιμο, βρήκαν τα τηλέφωνά μας, τα mail μας. Μας έστελναν και σε εμένα και στην Ελισάβετ ότι “αν είναι δυνατόν σας είχαμε για σοβαρή και τι είναι αυτά που κάνετε”» είπε η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε για τον ρόλο της στους «Απαράδεκτους» και το «Καφέ της Χαράς».

«Η εικόνα μου στους Απαράδεκτους μου θυμίζει μία ολόκληρη εποχή και όλα αυτά που γινόντουσαν και εκτός. Στο ένα εργένισσα, στο άλλο είχε μόλις γεννηθεί το παιδί στο “Καφέ της Χαράς”» εξήγησε.

«Μου έρχεται αμηχανία το πόσο μικροί ήμασταν εκεί, ήμασταν παιδιά, δεν πήγαινε το μυαλό μας ότι ήταν κάτι που θα το βλέπαμε 30 χρόνια μετά, και την ίδια στιγμή είναι σαν χτες. Η ανάμνηση είναι χαρούμενη, περνούσαμε ωραία. Ήταν στενόχωρα μόνο όταν είχε να κάνει με τον Βλάσση» είπε τέλος η Ρένια Λουιζίδου.

Δείτε το βίντεο:

50χρονια ΠΑΣΟΚ: Στις φτερούγες Σημίτη ο Νίκος Ανδρουλάκης με φόβο για την ενότητα- Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δείχνει Αννα Διαμαντοπούλου

ΠΑΣΟΚ Αρχηγοι ζαπειο

50χρονια ΠΑΣΟΚ: Στις φτερούγες Σημίτη ο Νίκος Ανδρουλάκης με φόβο για την ενότητα- Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δείχνει Αννα Διαμαντοπούλου

Με ανοιχτή την αγκαλιά του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, αν και με νέους όρους, γιόρτασε τα 5Οχρονά…