Χανιά: «Θα είμαι ο Θεός σου, θα με προσκυνάς», έλεγε ο ιερέας που βίαζε την πρεσβυτέρα για πάνω από 50 χρόνια- «Θα είμαι ο Θεός σου, θα με προσκυνάς»

Nέες αποκαλύψεις για τη δράση του κακοποιητή 74χρονου ιερέα στα Χανιά

iereas

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακή βίας που έγινε γνωστή στα Χανιά, όπου ένας 74χρονος ιερέας κατηγορείται για την κακοποίηση τόσο της συζύγου του όσο και των παιδιών του.

Υπενθυμίζεται ότι η 64χρονη πρεσβυτέρα έζησε πενήντα φριχτά χρόνια στα χέρια του ιερέα συζύγου της, ο οποίος είναι αντιμέτωπος  με σκληρές κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, βιασμούς, κακοποίηση και απειλές ενάντια τόσο στη σύζυγο όσο και τα παιδιά του.

Aλλά οι αποκαλύψεις συνεχίζονται σύμφωνα με τα όσα αναφέρει  το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Ιερέας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Μητρόπολη, είχε περάσει στους πιστούς το αφήγημα του «θεραπευτή», «εξομολογητή» ενώ τελούσε και εξορκισμούς σε ενορίτες.

Σε παρόμοιο περιστατικό πριν από χρόνια που είχε φτάσει στα αυτιά του Δεσπότη, εκλήθησαν και ο Ιερέας και η Παπαδιά ενώπιον του και τους ζητήθηκαν εξηγήσεις. Εκεί ο Παπας όχι μόνο δεν αρνήθηκε τα όσα συνέβησαν αλλά τα τεκμηρίωσε λέγοντας πως υπάρχει πνευματικός νόμος στην Εκκλησία , η πρεσβυτερα να υπακούει σε όλα τον σύζυγο της , να είναι σεμνή και να κάνει ταπείνωση.

«Της είχε πει χαρακτηριστικά, θα με υπακούς, θα είμαι ο θεός σου»

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Νίκος Μωραΐτης «ξαναχτύπησε» – Παρομοίασε τον Κασσελάκη με τον… Τεντόγλου

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Υποψηφιότητα για την ηγεσία από τον Παύλο Πολάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης «κάρφωσε» τον Πολάκη: «Το δικό σου lifestyle είναι της ανδρικής σχολής; Ενοχλεί ο gay;»

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Χρυσό μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου! (video)

Κασσελάκης για ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Κανένα όραμα, καμία έμπνευση, στείρα παροχολογία

ΚΑΣΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕ

Κασσελάκης για ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Κανένα όραμα, καμία έμπνευση, στείρα παροχολογία

Μιλώντας φευγαλέα σε δημοσιογράφους έξω από την αίθουσα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ,…