Newsroom

Newsroom

Λιβαδειά: Τρένο έσυρε γυναίκα που είχε πιαστεί στις πόρτες – Δύο συλλήψεις (video)

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, όταν οι πόρτες ενός τρένου έκλεισαν πριν προλάβει να αποβιβαστεί μια γυναίκα

ose treno

Αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε  στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, όταν οι πόρτες ενός τρένου έκλεισαν πριν προλάβει να αποβιβαστεί μια γυναίκα, με συνέπεια να την τραυματίσει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών προσπαθούσε να κατέβει από το τρένο, όταν οι πόρτες έκλεισαν ξαφνικά πάνω της, εγκλωβίζοντάς την στη θέση της. Όταν τελικά ξεκίνησε, έσερνε και τη γυναίκα κατά μήκος της τσιμεντένιας πλατφόρμας για αρκετά μέτρα.

Το περιστατικό φαίνεται πως είδε ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο. Ο ίδιος έτρεξε πίσω από το τρένο, φωνάζοντας στον οδηγό να σταματήσει.

Τελικά, όταν το τρένο ακινητοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε μόνο ελαφρά τραύματα, πέρα από το σοκ που υπέστη.

Η αμαξοστοιχία συνέχισε το ταξίδι της προς τη Θεσσαλονίκη, αναγκάστηκε όμως τελικά να σταματήσει στον επόμενο σταθμό έπειτα από παρέμβαση του εισαγγελέα. Ο μηχανοδηγός και ο επόπτης συνελήφθησαν προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό.

 

Ράλι Ακρόπολις: τραυματισμός θεατή στην τελευταία ειδική διαδρομή στο Ελευθεροχωρι

toytota acropolis

Ράλι Ακρόπολις: τραυματισμός θεατή στην τελευταία ειδική διαδρομή στο Ελευθεροχωρι

Η διοργάνωση με ανάρτηση της ενημέρωσε πως η ΕΔ15 διακόπηκε λόγω ιατρικού ζητήματος θεατή, που διακομίζεται στο…

Ο Τσιτσιπάς κινείται νομικά ενάντια στον φυσικοθεραπευτή του για τις δηλώσεις του!

FampMoCXwAIHeHb

Ο Τσιτσιπάς κινείται νομικά ενάντια στον φυσικοθεραπευτή του για τις δηλώσεις του!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του πρώην φυσικοθεραπευτή του, μετά τα όσα…