Λιδάκης από ΠΑΓΝΗ σε Άδωνι: «Ελάτε κύριε Μπόμπο να θαυμάσετε σκηνές απείρου κάλλους… απαιτούμε να παραιτηθείτε»

«Το σύστημα υγείας του οποίου ηγείται ο μπόμπος είναι άθλιο, πανάθλιο κ όχι μόνο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

manolis lidakis

Σκληρή ανάρτηση στο Facebook έκανε ο Μανώλης Λιδάκης, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ μετά από χειρουργική επέμβαση, απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο γνωστός τραγουδιστής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τον υπουργό υγείας για την άθλια κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το εθνικό σύστημα υγείας.

ΠΟΕΔΗΝ για Μητσοτάκη: «Ούτε ένα ευρώ αύξηση στους νοσηλευτές – Το ΕΣΥ θέλει χρήματα, κίνητρα και προσωπικό»

«Το σύστημα υγείας του οποίου ηγείται ο μπόμπος είναι άθλιο, πανάθλιο κ όχι μόνο» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Ελάτε κύριε Μπόμπο Γεωργιάδη να θαυμάσετε σκηνές απείρου κάλλους, αν έχετε λίγη τσίπα ανθρωπιάς είστε συγχρόνως κ γελοίος κ αξιολύπητος. Εμείς εδώ μέσα που πονάμε απαιτούμε να παραιτηθείτε» καταλήγει ο τραγουδιστής εκφράζοντας την αγανάκτησή του για τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι νοσηλευτές αλλά και γενικότερα για την κατάρρευση του ΕΣΥ.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Λιδάκη:

Μέσω του προσωπικού προφίλ του φίλου του Ανδρέα Αεράκη μετέφερε το μήνυμα που ήθελε: «Αγαπημένοι φίλοι κ συνάνθρωποι σας γράφω μέσα από ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου Κρήτης. Θα σας πω ότι …το σύστημα υγείας του οποίου ηγείται ο μπόμπος είναι άθλιο, πανάθλιο κ όχι μόνο. Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα. Θαυμάζω τους νοσηλευτές για το σθένος κ την αυταπάρνηση που δείχνουν κ λίγα λέω. Είδα νοσηλεύτρια στα πρόθυρα λιποθυμίας. Ελάτε κύριε Μπόμπο Γεωργιάδη να θαυμάσετε σκηνές απείρου κάλλους, αν έχετε λίγη τσίπα ανθρωπιάς είστε συγχρόνως κ γελοίος κ αξιολύπητος. Εμείς εδώ μέσα που πονάμε απαιτούμε να παραιτηθείτε».

Screenshot 2024 09 10 165312

Ειδήσεις σήμερα:

Αδιανόητη καταγγελία για αισχροκέρδεια: Στο Σύνταγμα χρέωσαν ένα σακουλάκι γαριδάκια 6,5 ευρώ

Οι Κασσελίστας και οι καρεκλίστας

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία Atena – Κεραυνοί, χαλάζι, έντονες καταιγίδες και 9 περιοχές στο επίκεντρο (video)

Non binary απάντησε στον Σεφερλή: «Σε θυμάμαι να κάνεις τον γκέι στην τηλεόραση με ατάκες που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Δολοφονία Καραϊβάζ: Απορριπτική απόφαση της εισαγγελίας Εφετών για εξέταση της υπόθεσης στο Εφετείο

Καραϊβάζ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Απορριπτική απόφαση της εισαγγελίας Εφετών για εξέταση της υπόθεσης στο Εφετείο

Δεν ασκείται έφεση για την απαλλαχτική απόφαση που είχε εκδώσει μέσα στο καλοκαίρι το Μικτό…