Newsroom

Newsroom

Πυρά κατά της κυβέρνησης από τον Χάρη Δούκα: «Στο τέλος θα ζητήσουν τη σύλληψή μας»

Ο Χάρης Δούκας εξέδωσε ανακοίνωση όπου επιτίθεται στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι στο τέλος θα ζητήσουν να συλλάβουν τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ επειδή δημοσιοποιούν τις πολιτικές τους θέσεις.

6247898

Για την κριτική που δέχθηκε από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, για τα προεκλογικά SMS που έστειλαν σε πολίτες οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ απάντησε ο Χάρης Δούκας με ανακοίνωσή του.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Αιχμές για τον Χάρη Δούκα είχε αφήσει νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Χ:

«Τώρα στην τηλεόραση του @skaigr ο @ArisPortosalte δείχνει επώνυμες καταγγελίες συμπολιτών ότι λαμβάνουν sms στα κινητά τους από έναν υποψήφιο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ (τον @h_doukas
συγκεκριμένα). Θυμίζω τον χαμό που έκαναν κάποιοι εδώ για παραβίαση των προσωπικών τους δεδομένων με την αποστολή των emails σε ομογενείς από την Άξια Ευρωβουλευτή @AnnaAsimakopoul

Ο χαμός οδήγησε σε παρέμβαση της Ανεξάρτητης Αρχής Προσωπικών Δεδομένων και στην παραίτηση της. Τώρα φυσικά επικρατεί πλήρης ησυχία παρόλο που γύρω μας πολλοί έχουμε ήδη λάβει sms από υποψήφιους που ούτε γνωρίζουμε. Από την αρχή μίλαγα για τεράστια υποκρισία και λάθος νομικό πλαίσιο. Οι εκλογές είναι εκλογές και κάποιος θα στείλει κάπου κάτι, δεν πρέπει να καταργήσουμε τις εκλογές και τους υποψηφίους στο τέλος, για να μην κινδυνεύσει κάποιος υποψήφιος από ένα τέτοιο λάθος.

Όσο για την τότε υποκρισία της Αριστεράς που στην πραγματικότητα ήθελε απλώς να καταστρέψει την κα Ασημακοπούλου, είναι η συνήθης τους κατάσταση. Η Ελλάδα όμως, όχι μόνον η Νέα Δημοκρατία, έχασε μια ισχυρή φωνή στην Ευρώπη λόγω αυτής της υποκρισίας. Κρίμα».

Ο δήμαρχος Αθηναίων απάντησε τόσο προσωπικά στον υπουργό Υγείας όσο και στην κυβέρνηση αναφέροντας:

«Στο τέλος από το Μαξίμου θα ζητήσουν τη σύλληψή μας. Το αποδεικνύουν κάθε πρωί με τις φανατικές επιθέσεις από τους γνωστούς υποστηρικτές τους στα μέσα ενημέρωσης».

«Σήμερα ανακάλυψαν μια νέα θεωρία ότι πρέπει να είμαστε βουβοί υποψήφιοι, να μην ενημερώνουμε κανένα για τις θέσεις μας. Τα δίνουν όλα, αλλά δεν θα μας κάμψουν» τονίζουν, πρόσθεσε.

«Η αλήθεια είναι ότι τα μητρώα που αξιοποιούμε, αφορούν πολίτες που έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενες συλλογικές εκλογικές εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ. Όποιος επιθυμεί μπορούμε να τον πληροφορήσουμε σε ποια διαδικασία συμμετείχε», σημειώνεται ως υστερόγραφο.

Ειδήσεις σήμερα:

 

Δημοσκόπηση: Έρχονται με φόρα από δεξιά και τρομάζουν την κυβέρνηση – Αγγίζουν το 20%

Ραγίζει καρδιές ο Τάσος Κωστής: Εγκατέλειψε την Ελλάδα μετά τον θάνατο της συζύγου του – «Ήμουν δίπλα της μέχρι το τέλος»

Προαστιακός – Άγιοι Ανάργυροι: Συνεχίζει να καλύπτει τις «εγκληματικές» ενέργειες της, η Hellenic Train

Ρέθυμνο: Η κραυγή αγωνίας μίας μητέρας – «Θα είμαι μαζί με το παιδί μου έξω από την τάξη μέχρι να έλθει η νοσηλεύτρια»