Ο Μανώλης Λιδάκης αποκάλυψε ποιος είναι ο «Μπόμπος» στην αναφορα του στον Άδωνη

Το τηλεφώνημα του Άδωνι Γεωργιάδη και η συγκλονιστική μαρτυρία για τις λίστες του “πόνου”

ΛΙΔΑΚΗΣ ΑΔΩΝΗΣ

Για πρώτη φορά μετά την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κακή κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ διαπιστώνοντάς το νοσηλευόμενος στο ΠΑΓΝΗ λόγω προβλήματος υγείας και την καυστική αναφορά στο πρόσωπο του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ο γνωστός τραγουδιστής από το Ηράκλειο Μανώλης Λιδάκης μίλησε αποκλειστικά στο Radiome 88.4.

Ο κ. Λιδάκης νοσηλεύτηκε στο ΠΑΓΝΗ ύστερα από επέμβαση έχοντας βιώσει μια μεγάλη “Οδύσσεια” με τις λίστες των χειρουργείων αφού ήταν και εκείνος ακόμη ένας ασθενής “θύμα” του συστήματος που περιμένουν για μήνες ή χρόνια για μια επέμβαση που συνεχώς αναβαλλόταν περιμένοντας τη σειρά του στις ατελείωτες λίστες του “πόνου”.

Ο Ηρακλειώτης τραγουδιστής  αποκάλυψε μόνος του τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη αμέσως μετά την ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα για το “άθλιο” Σύστημα Υγείας συμπληρώνοντας πως όλα αυτά τα προβλήματα δεν θα τα συζητούσαμε σήμερα για το ΕΣΥ αν τύχαινε και δεν έκανε την ανάρτηση αυτή.

Σχετικά με την ανάρτηση και την επικοινωνία του με τον Άδωνι Γεωργιάδη είπε :

“Αυτό που είπα δεν είχε να κάνει με εσάς ακριβώς. είχα ένα φίλο που τον λέγαμε Μπόμπο, Μπόμπος Μπόμπος του μοιάζετε και λίγο… μην ανησυχείτε στο τέλος έγινε ομορφόπαιδο. Μου λέει έχω χάσει κιλά… Λέω Μπράβο πολύ καλά μια χαρά. Τα πράγματα δεν εννοούν να εννοήσουν…”

Ο κ. Λιδάκης όμως μίλησε με συναίσθημα λέγοντας ότι στο νοσοκομείο είδε την απόγνωση στα μάτια πολλών ασθενών, στα μάτια μιας γιαγιάς που περίμενε καρτερικά να χειρουργηθεί ενώ γενικότερα εμφανίστηκε απαισιόδοξος για το δρόμο που έχει πάρει η πολιτική και η κοινωνία βλέποντας βία και χειραγώγηση ειδικά μετά τον κορονοϊό.

 

Ειδήσεις σήμερα:

 

Δημοσκόπηση: Έρχονται με φόρα από δεξιά και τρομάζουν την κυβέρνηση – Αγγίζουν το 20%

Ραγίζει καρδιές ο Τάσος Κωστής: Εγκατέλειψε την Ελλάδα μετά τον θάνατο της συζύγου του – «Ήμουν δίπλα της μέχρι το τέλος»

Προαστιακός – Άγιοι Ανάργυροι: Συνεχίζει να καλύπτει τις «εγκληματικές» ενέργειες της, η Hellenic Train

Ρέθυμνο: Η κραυγή αγωνίας μίας μητέρας – «Θα είμαι μαζί με το παιδί μου έξω από την τάξη μέχρι να έλθει η νοσηλεύτρια»