Εξωφρενική απόφαση του υπουργείου Παιδείας – Στέλνουν μαθητές Γ’Λυκείου από τους Αγ. Αναργύρους στο Περιστέρι!

Την κατάργηση της «θεωρητικής» κατεύθυνσης της Γ' Λυκείου, με αποτέλεσμα να στέλνονται μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες φέτος σε άλλα σχολεία, σε άλλον δήμο και συγκεκριμένα στο Περιστέρι, καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου Αγίων Αναργύρων με ανακοίνωσή του.

καταληψη

Σε κατάληψη βρισκεται το 2ο Λύκειο Αγίων Αναργύρων, με μαθητές να διαμαρτύρονται για την εξωφρενική απόφαση να καταργηθεί εντελώς η θεωρητική κατεύθυνση στη Γ Λυκείου, που είχε ως αποτέλεσμα 8 μαθητές του σχολείου, να μετφέρονται για να συνεχίσουν στο 11ο Λύκειο Περιστερίου.

Την εξωφρενική αυτή απόφαση καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου Αγίων Αναργύρων με ανακοίνωσή του.

«Η αθλιότητα του υπουργείου Παιδείας και των κατά τόπους Διευθυντών Εκπαίδευσης δεν έχει όρια!», τονίζει, σημειώνοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Κύριοι, σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να αλλάζουν δήμο τα παιδιά μας για να τελειώσουν το Λύκειο το 2024! Να αλλάξουν σχολικό περιβάλλον σ’ αυτή την κρίσιμη φάση της ζωής τους! Δεν θα επιτρέψουμε να μας γυρίσετε πίσω στην εποχή των παππούδων μας! Δεν θα επιστρέψουμε να βάλετε λουκέτο στο σχολείο μας!».

Επισημαίνουν ότι «με τους αγώνες μας χτίστηκε αυτό το σχολείο, με τους αγώνες μας θα παραμείνει ανοιχτό», και ξεκαθαρίζουν: «Τα παιδιά μας θα τελειώσουν το σχολείο στο Λύκειο της γειτονιάς τους, μαζί με τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους!».

«Να είστε προετοιμασμένοι εκεί στα άνετα γραφεία σας εσείς που παίζετε με τις ζωές των παιδιών μας λες και είναι αριθμοί ότι θα αντιμετωπίσετε την οργή μας! Έρχεται…», υπογραμμίζουν στο τέλος.

Eίδησεις σήμερα:

Ακόμη ένα σιδηροδρομικό ατύχημα – Αμαξοστοιχία προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών

Ο Μανώλης Λιδάκης αποκάλυψε ποιος είναι ο «Μπόμπος» στην αναφορα του στον Άδωνη

Ατύχημα στις Αφίδνες – Κορμός δέντρου καρφώθηκε στο τρένο

Θεσσαλονίκη: 40 επιχειρηματίες δηλητηριάστηκαν μετά από γεύμα σε γνωστό εστιατόριο – Το πιάτο που τους «πείραξε»

Γαλλία: Η στιγμή που συνελήφθη ο Ντομινίκ Πελικό – Το βίντεο που αποκάλυψε την αρρωστημένη δράση του κατά της σύζυγου του

Πελικο

Γαλλία: Η στιγμή που συνελήφθη ο Ντομινίκ Πελικό – Το βίντεο που αποκάλυψε την αρρωστημένη δράση του κατά της σύζυγου του

Ο Ντομινίκ Πελικό δικάζεται από τις 2 Σεπτεμβρίου ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου της Αβινιόν, στη…