Newsroom

Newsroom

Εξοργιστική δήλωση Οικονόμου – Προσπάθησε να υποβαθμίσει το ατύχημα με τα τρένα στους Αγ.Αναργύρους

Προκλητικός εμφανίστηκε για τα περιστατικά με τα τρένα στους Αγ. Αναργύρους αλλά και στις Αφίδνες ο υφυπουργός Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου.

vasilis oikonomou 1

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση , δια του Υφ. μεταφορών προσπάθησε να καλύψει την κάκιστη κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, αναφορικά με τα δύο ατυχήματα με τα τρένα, τόσο στους Αγ. Αναργύρους που την τελευταία στιγμή αποφέχθηκε η μετωπική σύγκρουση, όσο και το σημερινό με το τρένο στις Αφίδνες.

Ο υφυπουργός Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ, για το συμβάν με τους συρμούς του προαστιακού στα Σεπόλια, ανέφερε ότι ήταν «σοβαρό μόνο στη θεωρία, στην πράξη δεν υπήρξε κίνδυνος για κανέναν»!

Μάλιστα παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση αλλα υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας στο σύστημα, οι οποίες λειτούργησαν, και πως λόγω των έργων στα Σεπόλια η συνεννόηση μεταξύ των σταθμών δεν έγινε με την τηλεδιοίκηση, αλλά οι σταθμάρχες συνεννοήθηκαν μεταξύ τους με το παλιό σύστημα!

Αναφορικά με το περιστατικό στις Αφίδνες, σημείωσε ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματίας από το ατύχημα με τα πεσμένα δέντρα, ενώ επισήμανε ότι οι επιβάτες έχουν μεταφερθεί όλοι σε λεωφορεία και πως θα υπάρξει καθυστέρηση στα δρομολόγια, ενώ είπε ότι «είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά ο σιδηρόδρομος με τα ατέλειωτα χιλιόμετρα δικτύου».

Eίδησεις σήμερα:

Ακόμη ένα σιδηροδρομικό ατύχημα – Αμαξοστοιχία προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών

Ο Μανώλης Λιδάκης αποκάλυψε ποιος είναι ο «Μπόμπος» στην αναφορα του στον Άδωνη

Ατύχημα στις Αφίδνες – Κορμός δέντρου καρφώθηκε στο τρένο

Θεσσαλονίκη: 40 επιχειρηματίες δηλητηριάστηκαν μετά από γεύμα σε γνωστό εστιατόριο – Το πιάτο που τους «πείραξε»

Γαλλία: Η στιγμή που συνελήφθη ο Ντομινίκ Πελικό – Το βίντεο που αποκάλυψε την αρρωστημένη δράση του κατά της σύζυγου του

Πελικο

Γαλλία: Η στιγμή που συνελήφθη ο Ντομινίκ Πελικό – Το βίντεο που αποκάλυψε την αρρωστημένη δράση του κατά της σύζυγου του

Ο Ντομινίκ Πελικό δικάζεται από τις 2 Σεπτεμβρίου ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου της Αβινιόν, στη…