Newsroom

Newsroom

Οι προθέσεις του Μίλτου Τεντόγλου όσον αφορά στον μέλλον του στο μήκος

«Θα αφήσω το μήκος αν ισχύσει η αλλαγή με το πάτημα στη βαλβίδα»

6287762

Τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2024 ολοκλήρωσε το βράδυ της Παρασκευής (14/09) ο Μίλτος Τεντόγλου, με τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Παρισιού να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Diamond League των Βρυξελλών.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για την πρόθεσή του να αφήσει το άλμα εις σε περίπτωση που η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (World Athletics) αντικαταστήσει τη λεγόμενη βαλβίδα, στην οποία πατούν οι αθλητές.

Υπενθυμίζεται πως η World Athletics θέλει να εισάγει το μήκος με ζώνη απογείωσης αντί για βαλβίδα που υπάρχει μέχρι τώρα, με τη μέτρηση του κάθε άλματος να ξεκινά από το σημείο που σηκώθηκε το πόδι του αθλητή από τη ζώνη απογείωσης.

Συγκεκριμένα, ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος ανέφερε: «Δεν είμαι θυμωμένος που έχασα σήμερα. Δεν ένιωθα τα πόδια μου σήμερα, ενώ το κρύο δεν είναι για εμένα. Είναι εντυπωσιακό που ο Γκέιλ κατάφερε να πηδήσει με αυτές τις συνθήκες, οπότε δεν είμαι θυμωμένος που έχασα από αυτόν. Από την άλλη, ο Εχάμερ είναι πολύ καλός αθλητής, αλλά είναι δεκαθλητής, είναι σκληρό να χάνεις από αθλητή συνθέτων. Τώρα θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον κλειστό στίβο, εκτός αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, οπότε και θα αφήσω το μήκος».

Eίδησεις σήμερα:

Ακόμη ένα σιδηροδρομικό ατύχημα – Αμαξοστοιχία προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών

Ο Μανώλης Λιδάκης αποκάλυψε ποιος είναι ο «Μπόμπος» στην αναφορα του στον Άδωνη

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Ομολόγησε η αδελφή του θύματος

Ο Β. Οικονόμου προσπάθησε να υποβαθμίσει το ατύχημα με τα τρένα στους Αγ.Αναργύρους